Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezzel a fiúk miért nincsenek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezzel a fiúk miért nincsenek tisztában?

Figyelt kérdés

csomószor olvasom hogy hogy nyalhatnék ki egy lányt, vagy csak megdugni egyszer. azt gondolják hogy mindenki ugrani fog erre. de ezt én olyan megalázónak tartom, meg egy csomó mindenki kérdezi hogy csábítson el egy csajt; és írják rá hogy nagy f*sz sok pénz és tiéd a csaj. ez engem is megbánt, minden fiu azt mondja hogy mindegyik csaj egy jó nagy r*banc és azok is oda tartoznak akik tényleg nem azok. de a 2 nemet miért kell ennyire lealáznunk?

mindenki a személyes élményeiből indul ki

egy lány

2011. aug. 27. 16:45
1 2 3
 21/30 Softness ***** válasza:
a csajoknak azért ez jön be, mert nincs más jó a pasikban, ha már nincs jó belső tulajdonság, akkor legyen már valamilye, kinek kell egy nulla? egyébként a pasiknak sem kell a normális csaj...
2011. aug. 27. 18:27
 22/30 anonim ***** válasza:

Akik ezt mondják a nőkről, annak egy bajuk van, nem kellenek a nőknek, még az egy éjszakás ribiknek sem.

Nézd már meg ki mondja azt a véleményt, mielőtt a szívedre veszed :)

2011. aug. 27. 18:51
 23/30 anonim ***** válasza:
Hagy kérdezzem meg az előző kérdezőtől, hogy csak azért, mert valaki csúnya, már nem lehet olyan értékes, mint a többi ember? Az ő szava talán már nem is számít, pusztán a külső miatt?
2011. aug. 27. 18:57
 24/30 anonim ***** válasza:
*Válaszolótól, elnézést.
2011. aug. 27. 18:57
 25/30 anonim ***** válasza:

Fusd át még egyszer, amit írtam. Látsz benne arra utaló szót, hogy valaki csúnya? Mert én ilyet nem írtam. Azt írtam, ha nem lett volna világos, hogy azért sértegetik kompletten a női nemet és ribancozzák le annak tagjait, mert ők nem kellenek neki.

Lányokkal is ugyanígy van, azok utálják a pasikat, akiket észre sem vesznek.

És tudod ennek számtalan oka lehet,semmi köze a csúnyasághoz.

Ez pedig amiről a kérdező is panaszkodik nem vélemény, hanem sértés, azokra nézve, akik nem ilyenek.

2011. aug. 27. 19:04
 26/30 anonim ***** válasza:
Valóban, igazad van, bocsi. De azt azért lássuk be, hogy az esetek többségében (nem mindig, de legtöbbször) azok nem kellenek a lányoknak, akiknek nem megnyerő a külseje. Sajnos a jó kiállás, meg stílus sem segít( szintén csak általában). Legalábbis tapasztalataim szerint.
2011. aug. 27. 19:56
 27/30 anonim ***** válasza:

Dehogyis...az ízlés egyedi. Engem is mindig leugatnak, hogy nekem a rondák tetszenek. Szerintem pedig az a ronda, aki nekik tetszik.

Magyarul ronda ember nem létezik :)

2011. aug. 27. 20:02
 28/30 anonim ***** válasza:
azért mert mindenki a személyes élményeiből indul ki. és aki szombat este internetezik annak valószínű, hogy inkább rossz tapasztalatai vannak.
2011. aug. 27. 21:33
 29/30 anonim ***** válasza:
Vagy dolgozik :(
2011. aug. 27. 21:54
 30/30 anonim ***** válasza:

Én ezzel a ribancozással sem értek egyet. Egyesek annyira könnyen dobálóznak a szavakkal... Attól, hogy valaki 20 éves korára több mint egy férfival fekszik le, szerintem még nem lesz ribanc. Egy-két egyéjszakás kaland sem tesz senkit az én véleményem szerint lotyóvá. De ami a legjobban idegesít: miért kell idegenekről is akár véleményt formálni? Mindenki azt csinál a saját testével, amit akar. Ha 200 emberrel akar lefeküdni, akkor annyival teszi, senkinek az égvilágon semmi köze hozzá, és joga sincs elítélni... Én olyanokat neveznék ribancnak, akik folyton megcsalják a párjukat minden jöttmenttel, tényleg nagyon erkölcstelen dolgokat csinálnak.

Akinek meg kell kérdeznie, hogyan feküdhetne le valakivel, annak nem csoda, hogy csak a pénz segíthet a szexuális életén. Kíváncsi vagyok, hogy 10-ből hány férfi választana egy ronda, de kedves nőt egy vonzó, de kevésbé megnyerő személyiségű nő helyett.

Erre a pénz dologra nem igazán tudok mit mondani, nyilván mindenki az anyagi biztonságot részesíti előnyben, de ez alapján nem a legnormálisabb párt választani. De valamilyen szinten ezt is megértem.

2011. aug. 27. 21:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!