Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Azok, akik az válaszadó...

Azok, akik az válaszadó százaléka alapján ítélkeznek, nincsenek tisztában vele, hogy az emberek zöme csak lefelé pontoz, de felfelé szinte senki?

Figyelt kérdés

Semmi komoly probléma nincs ezzel, mert lepereg, éppen ezért nem is veszem komolyan. :) De érdekes szerintem.

Nekem 79%-om van, talán még nem is számít alacsonynak, mégis akik 90 felett vannak, sokszor próbálják igazi érvek vagy hasznos hozzászólás helyett ennyivel lerendezni a kérdést: Ha nincs magas százalékos, nem számít a véleményed. Ez szerintem hülyeség.

A legtöbb kérdező nemhogy pozitív jelzéssel képtelen mutatni, ha az adott válasz hasznos volt, de még egy sima köszi-t se tudnak odaböfögni, holott sokuknál egyértelmű, hogy fontos kérdés, aminek a válaszaiért többször is visszanéznek. Akik pedig pontoznak, jószerivel csak a nekik nem tetsző választ húzzák le.

Miért nem azt nézitek, mi van a válaszban? Miért lovagoltok olyasmin, ami úgysem tükröz semmit a felhasználóról, vagy ha ennyire biztosak vagytok a rendszer működésében, akkor miért nem adtok + jelet a hasznos válaszra?

Vallási témában például teljesen mindegy melyik oldalon állsz, egy tucat lehúzást kapsz. Ugyan ez él Szex és Szerelemre, vagy ha jól sejtem, minden témára.

Volt egy feles 10 percem, gondoltam megkérdezem. De nagy gondnak nem az.

2010. máj. 19. 14:11
 1/5 anonim ***** válasza:
95%
Egyet értek veled :)
2010. máj. 19. 14:15
 2/5 anonim ***** válasza:
92%
Én például szinte csak felfelé pontozok. Nagy hülyeségnek kell lennie, ha lehúzom. Ha kérdezek: a legbunkóbb kapott csak negatívot. A többinél értékeltem, hogy vette a fáradtságot és írt.
2010. máj. 19. 14:35
 3/5 anonim ***** válasza:
92%
Én is ugyanúgy teszek, mint az utolsó, sőt olyan kérdéseknél, ahol megkaptam a tökéletes választ, írom is, hogy "köszi, ne írjatok többet!". Ezt meg azért, mert néha fel-feltűnik egy-egy troll.
2010. máj. 19. 15:11
 4/5 anonim válasza:

Én mindig értékelem a válaszadókat, és általában felfelé pontozok.

Persze ha valaki baromságokat ír, vagy antiszociális akkor megérdemli a mínuszokat.

2010. máj. 19. 15:14
 5/5 anonim ***** válasza:
A válaszokat én is szoktam értékelni(nem csak az én kérdéseimre adottakat), általában a számomra (is) hasznosakat, zöld pacsival! Az eddigi kb.1000 értékelésből csak 2 pirosat adtam, de azok(mint a későbbi %-ból kiderült, meg is érdemelték!
2010. máj. 21. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!