Ezen az oldalon miért nem tudnak az emberek arra válaszolni, amit a kérdező feltesz, hanem csak ítélkeznek felette?
Mindenkinek joga van a véleményéhez.
Ide járni meg nem kötelező.
mert mások azon akadtak ki, hogy mennyire nem érzi-érti, miről van szó?
hogy jön egy szintre a suli a támogatás és egy élet kioltása? egész életükben nem tudják később megbocsátani maguknak a nők ezt -mert utólag megértik.
Most itt lenne még egy esély, hogy aki röhögő jellel kérdezi hogy ölje le magzatát, az próbálja felfogni miről is van szó?
Mert ítélkezni könnyebb: az ilyen embereknek vannak beépített paneljeik, amelyeket - mintegy gombnyomásra - elő lehet adni. Pl: Abortusz = gyilkosság. Ha szóba kerül a téma, máris mehet az előre begyakorolt program, nem kell rajta gondolkodni. Pláne, hogy ezek nem saját tapasztalatból születtek, hanem kapták őket: szülőktől társaktól, demagóg politikusoktól.
Egyet lehet tenni: lepontozni őket. De gondolom, úgysem veszik a jelzést.
már megbocsáss előző, de az, hogy a fogantatással élet kezdődik - nem egy 'panel', hanem létszemléleti kérdés.
Amikor egy élet percről -percre formálódik, alakul, a FORMAKÉPZŐ erők hatására - sajátos létszemlélet kell ahhoz, hogy egy fölösleges, szemétdombra dobandó daganatnak fogják fel.
Ez a káros emberkép a bolsevik terror ideológiájának torzszülötte,hát ne dédelgessük.
- mi az ember? mi a keletkezés? mi a dolgunk itt?
-ezekre próbáljunk nem panelválaszt adni -
Látod kedves kerdezo,most sem sikerul nekik a kérdésre válaszolni. :D
Szerintem sok az önjelölt próféta,az az ok. Mindenki vilagmegvalto valaszt akar adni. Meg hát nem értik az oldal lényegét.
re13:13
Köszönöm, értem. Hibáztam, offoltam, ez valóban nem fórum.
(mentségemre, nem ítélkeztem, hanem elmondtam, mit kellene átgondolni.
ez ugyan off, de aki dühödten lepontozott ezért – az ítélkezett. Fölöttem.
Durván és lealázón: mert miért is „próféta, világmegváltó” aki másként gondolkodik?)
De valóban, majd az orvos meghallgattatja a szívének a hangját vele,
és közli, x%-ban szövődmények lehetnek. És lehet, hogy soha többé nem lesz gyereke.
De az x- kicsi szám, elhanyagolható, de azért ezt aláíratja vele.
De nem ide tartozik. Na, nézzük „objektíven”, most már magunk közt vagyunk:
Szerintem – a tudomány kat. kivéve segítségéért jönnek a kérdések, és valóban sokan, önzetlenül, névtelenül segíteni próbálnak, és ez jó. Ezért szoktam néha ide betérni.
Esetünkben „kedvezményt” kér, vagyis anyagi támogatást – valamihez.
Nem tudom támogatni, mert nincs pénzem, hulye nagycsaládos anya vagyok,
de megkérdezem Jolikát a pénzügyről.
Évek óta toszogatja diplomásan az aktákat és számlákat, és gyűlöli a kisgyerekeket,
káromolja a Teremtőt, akit közben nem hisz, de rettenetesnek tart, mert ilyen kegyetlen világot „enged” – miért ?
az az ő dolga, lehet, hogy most jót teszünk vele, hasznosíthatja magát, mert neki van pénze.
Szabad megkérdeznem, (már magunk közt vagyunk,elsüllyedt ez, ezért, noha ez nem fórum, mégis) objektív válasz?
Vajon miért nincs arra példa, hogy az objektív valóságról nem egy tudat, vagyis szubjektum beszél? Mi volta az a reveláció, ami a múlt század fizikusait „fizikai idealistává” tette?
De csak költői kérdés.
Köszönöm a beszélgetést.
*
--------------------------------------------------------
„Ahhoz, hogy meglásd a halat, a vizet kell figyelned”
Bódhidarma
Egy abortusszal kapcsolatos kérdés minden normális emberi lényben érzéseket vált ki. Ettől függetlenül magánügy, hogy hogy döntesz az embriód sorsáról.
Ha nem akarod, itt ezen az oldalon nem kell megosztanod, hogy ki akarod kapartatni magad, és akkor nem fogsz kapni negatív hozzászólásokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!