Miért van mostanában az oldalon ennyi kamu kérdés? Melyik kamu kérdés a legdurvább szerinted?
Azért jó eséllyel belőhető... Már a kérdés is gyanús tud lenni, de amikor a történetbe kezd belebonyolódni a kérdező, és az először leírt tények fokozatosan ferdülnek, jönnek a "ja már emlékszem" kezdetű mondatok, illetve az egymásnak ellentmondó hozzászólásai, akkor 99% bizonyossággal lehet tudni...
Szerintem azok a leggázabbak, amik az ember együttérzésére számítanak, és csak utóbb derül ki, hogy a történetben a "gonosznak" kikiáltott szereplő helyett voltaképp a kérdező a hunyó.
Kedves kérdező!
Ezt én is szeretném tudni :D Igazából szerintem arról van szó, hogy az emberek sokmindennel szórakoznak, többek közt ezzel is, hogy kamu kérdéseket írnak ide ki. Hogy mi ebben a szórakoztató nekik, az már más dolog...
szerintem ez a legdurvább kamukérdés...
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__gyik__2274248-..
11:27
Szerintem is kamu, a kérdező csak szórakozni akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!