Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Ezen az oldalon miért nem...

Ezen az oldalon miért nem tudnak az emberek arra válaszolni, amit a kérdező feltesz, hanem csak ítélkeznek felette?

Figyelt kérdés
Nem rólam van szó, azon akadtam ki, hogy egy lány, az abortuszról kérdezett, erre mindenki csak piszkálja, hogy gumi olcsóbb lett volna, meg gyilkos meg stb. Pedig halvány gőzük sincs a körülményekről. Őszintén szólva nagyon tele van már a szom az ilyen emberekkel ezen az oldalon!
2011. máj. 9. 10:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nem neked írtam a világmegváltós dolgot, hanem általánosságban. És valóban van, mikor az embert kérdezik, nem a lexikont. Viszont mikor valaki bajban van és csak olyan válaszokat kap, hogy hogyan kellett volna cselekednie, akkor az mar esö után köpönyeg és nem is válasz a kérdésre és nem is segítség. Csak arra jó, hogy még rosszabbul érezze magát a kérdezö.
2011. máj. 9. 16:59
 12/13 anonim ***** válasza:

16:43javítás: Bódhidharma

-------

az szerintem is baj, ha valaki elesik, és ráförmednek:

'nem tudtál vigyázni' -

ahelyett, hogy fölsegítenék

------

de a dühödt lepontozás (nem azok kapták, aki lenyomták az elesettet) azért lett,

mert én úgy gondolom, AZ SEGÍTI FEL, ha megérti:

fontosabb egy élet, mint a 'fősuli'papírja

egyéb meg lenyomja - nagyon.

-------

de ez botrány - a magzat élethez való jogáról szólni.

ha megkérdeznék és tudna felelni, mit kérne?

kedvezményt az elpusztításához?

-----

ha azt kérdezte volna valaki -előbb a papír-azután a többi? akkor igennel válaszoltam volna.

de itt a kiindulás más: megvan MÁR valami- amit értékben,lelkiismeretesen vizsgálni kell egy másik lehetőséggel

---------

2011. máj. 10. 08:36
 13/13 anonim válasza:
Néha szükséges, néha viszont engem is felcs.sznek a flegma véleménynyílvánításaikkal.
2011. jún. 5. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!