Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért nem szeretnek szexelni?
Figyelt kérdés
2011. aug. 27. 16:41
11/19 napietus válasza:
lehet rosszfelől közelítjük a kérdést, feleim, és a nők a KÉRDEZŐVEL tényleg nem szeretnek szexelni...
13/19 A kérdező kommentje:
Pedig nem szeretnek, mert ha odamegyek hozzájuk a szándékaimat ismertetve, mármint azt, hogy szívesen beadnám nekik a nyeles aszpirint, egyszerűen elküldenek a büdös p*csába.
2011. aug. 27. 17:29
14/19 anonim válasza:
Rossz a közelítés!!!!:-)) Az aszpirin nem véd a terhességtől.Nyél sem kell rá.Viszont egy koton a fejedre ...nagyon jól mutatna és nem is kéne mondani,hogy mit akarsz.
És ha elküldenek a p..ba,mondd hogy oké,pont oda akarsz igyekezni
15/19 anonim válasza:
A szex nem lételem, de jó dolog! :)
16/19 B.angel válasza:
Attól még nem minden nő olyan. Veled nem szeretetnének szexelni, hát ez van! Talán rosszul közlöd a szándékaidat, vagy rossz helyes kopogtatsz!
Én kifejezetten szeretek szexelni, bár az engem is morcossá tud tenni, ha én nem elégülök ki, de a párom meg igen...
18/19 A kérdező kommentje:
Te meg egy utolsó senkiházi f@szrágó g*cinyelő üszkös büdös cigány g*ci b*zdmeg.
2011. aug. 27. 19:47
19/19 anonim válasza:
en imadok szexelni , libaboros leszek amikor erzem a parom vastag kolbaszat hogy belem hatol ... meg a lezbikusok is szeretnek szexelni xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!