Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők miért nem szeretnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért nem szeretnek szexelni?

Figyelt kérdés
2011. aug. 27. 16:41
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
71%
mert szeretnek
2011. aug. 27. 16:43
 2/19 anonim ***** válasza:
72%
Hát mondjuk én kimondottan szeretek. Akkor most nem vagyok nő? :(
 3/19 anonim ***** válasza:
74%

ez a hülyeség az agyad melyik részéről pattant ki??

Ne általánosíts már te is.. a legtöbben itt azt teszik...

(vannak nők akik nem szeretnek de erősen kétlem , hogy olyan sokan)

én nem ismerek olyan nőt aki nem szeret szexelni!

27/f

4/19 anonim ***** válasza:
66%
Mert az ilyen emberek mint te elvették a kedvüket. :(
2011. aug. 27. 16:45
 5/19 anonim ***** válasza:
88%

itt egy élő példa: én nem szeretek szexelni (naggggyon ritkán van hozzá kedvem). eleinte én is szerettem, de a mai napig nincs orgazmusom és egyszerűen unom a szexet. üvölteni tudnék, amikor a barátom elmegy én meg soha. a barátom meg minden nap akar szexelni. őszintén szólva, számomra a szex időpazarlás. (remélem, hogy ez a véleményem meg fog változni!)

19/l

2011. aug. 27. 16:46
 6/19 anonim ***** válasza:
54%

Az a nő nem szeret,akinek olyan a párja,hogy semmi örömöt nem okoz.De akkor tényleg minek??2 perc és alvás??akkor inkább ne.

Nő létemre én is szeretek.

2011. aug. 27. 16:46
 7/19 anonim ***** válasza:
55%

így van, akinek hosszú honapok évek telnek el úgy hogy a szex egy rakás sz@r azok közül szoktak előbb utóbb páran Szeretőt tartani!

Vagy kilépnek a kapcsolatból...mert a szex igenis fontos...

2011. aug. 27. 16:48
 8/19 anonim ***** válasza:
43%
Kedves 81%!! Egy megoldás van!!! Azonali barátcsere,mert ezzel a férfival sosem lesz kedved és sosem lesz jó. Gondolom nem így akarsz leélni egy életet???
2011. aug. 27. 16:49
 9/19 napietus ***** válasza:
51%

ezt a hülyeséget meg honnan szedted?

amúgy szerintem a szex nem fontos, de attól még nagyon jó :) szóval lehet élni nélküle simán, és SEMMIT nem áldoznék fel az életemből csak azért, hogy szexelhessek, de ettől még élvezem nagyon.

2011. aug. 27. 16:55
 10/19 BlackSword ***** válasza:
61%
Nem... Rossz a kérdés... A nők miért nem szeretnek veled szexelni lenne a jó kérdés... Velem szeretnek...
2011. aug. 27. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!