Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért nem szeretnek szexelni?
ez a hülyeség az agyad melyik részéről pattant ki??
Ne általánosíts már te is.. a legtöbben itt azt teszik...
(vannak nők akik nem szeretnek de erősen kétlem , hogy olyan sokan)
én nem ismerek olyan nőt aki nem szeret szexelni!
27/f
itt egy élő példa: én nem szeretek szexelni (naggggyon ritkán van hozzá kedvem). eleinte én is szerettem, de a mai napig nincs orgazmusom és egyszerűen unom a szexet. üvölteni tudnék, amikor a barátom elmegy én meg soha. a barátom meg minden nap akar szexelni. őszintén szólva, számomra a szex időpazarlás. (remélem, hogy ez a véleményem meg fog változni!)
19/l
Az a nő nem szeret,akinek olyan a párja,hogy semmi örömöt nem okoz.De akkor tényleg minek??2 perc és alvás??akkor inkább ne.
Nő létemre én is szeretek.
így van, akinek hosszú honapok évek telnek el úgy hogy a szex egy rakás sz@r azok közül szoktak előbb utóbb páran Szeretőt tartani!
Vagy kilépnek a kapcsolatból...mert a szex igenis fontos...
ezt a hülyeséget meg honnan szedted?
amúgy szerintem a szex nem fontos, de attól még nagyon jó :) szóval lehet élni nélküle simán, és SEMMIT nem áldoznék fel az életemből csak azért, hogy szexelhessek, de ettől még élvezem nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!