Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Megnézitek a férfiak fenekét?
Figyelt kérdés
Pl.azokét akik mellett elhaladtok,vagy ő halad el mellettetek.2009. ápr. 15. 16:07
11/18 anonim válasza:
Igen.;) Akik bejönnek elsőre, annak utána megnézem a fenekét is.:D Aki nem jön be, az előtt nem nagyon szoktam égetni magam, h. a seggét nézem...:P 16/L
12/18 anonim válasza:
Nem érdekelnek a fenekek, de barátomét szeretem. :)
13/18 anonim válasza:
Jóhogy :D Mi minden nap megnézzük a suli 2 leghelyesebb pasijának a "popsiját" :P:D igaz h 18-19 évesek de nem baj :D
14/18 anonim válasza:
megnézem persze, ha tetszik a pasi :D
15/18 anonim válasza:
Engem a pasik segge annyira nem tud felizgatni :/
16/18 anonim válasza:
Nem tudom de en mindig azt csinalom:P
pl ha latom hogy aranyos a srac akkor rogton a feneket nezem.. nem tudom miert.. de olyan jo erzes pl mikor baratod feneke olyan kerek es izmos.. jo fogni:P
17/18 anonim válasza:
Engem csak az exemé tud :P Ritka formás hátsóval rendelkezik :D AZ osztályában lévő lányok szerint is egyöntetűen az övé a legformásabb :D
Már ha rágondolok is... jajjj xD :P
18/L
18/18 anonim válasza:
Kérdező! Szerintem nem nézik meg annyira a nők a pasik seggét, mint fordítva!
Még az a jó hogy nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!