Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Megnézitek a férfiak fenekét?
Figyelt kérdés
Pl.azokét akik mellett elhaladtok,vagy ő halad el mellettetek.2009. ápr. 15. 16:07
1/18 anonim válasza:
Igen! :) Fenékfüggő vagyok. :D Mindig meglesem a srácok fenekét, akik előttem sétálnak. :)
2/18 anonim válasza:
Meg, de nem orrba-szájba a fiúk seggét nézem és ha igen nem feltünően :)
3/18 anonim válasza:
Ohh nanaaa h meg!:D
En is fenekfuggo vagyok.Imaaadom a pasim feneket,a legjobb a vilaaaagon!:D
De amugy neha megcsekkolom mas pasi segget is....;)
4/18 anonim válasza:
Ha szép, akkor igen! Szokott is a párom nevetni rajtam. (Én meg rajta amikor egy farmergatyán felejti a szemét.)
5/18 anonim válasza:
ja. de nem csak ezt szoktam nézni hanem az alapvető dolgokat.
6/18 anonim válasza:
nem:D engem átprogramoztak vagy nem tudom, de én annyira nem tudok szépnek látni egy feneket.. van és kész, persze ha nagyon gáz azt észreveszem meg minden, de fogalmam sincs milyen egy jó pasi fenék..
7/18 anonim válasza:
nagyon ritkán szoktam megnézni. ha jön velem szemben és elég helyes és jól néz ki akkor max utánnafordulok, de akkor sem mindig.:)
8/18 anonim válasza:
Én sem szoktam megnézni,nekem más tulajdonságok sokkal fontosabbak.
9/18 anonim válasza:
persze:-) az én férjem focizott, így nagyon jó feneke van:-) ezt tavaly egy női munkatársa is észrevette, aki megkérte, had markolhasson bele a fenekébe, mert annyira tetszik neki:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!