Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Emberi kapcsolatban a kompromi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Emberi kapcsolatban a kompromisszum jelenthet mást is?

Figyelt kérdés

A kompromisszum=durva szívatás amit máshogy nem illik megnevezni.

[link]

Amúgy szívességként mennek el a dolgok, amiért az ember nem vár viszonzást.

2011. aug. 7. 08:57
1 2 3 4
 31/32 A kérdező kommentje:

Ha nincs kiegyezés ami biztosan nincs az a Nagy Románia, ami meg biztosan lesz az Erdély Ország.

Foci példa ott lesz két vesztes. Inkább én elgondolkodnék, melyikünknek fontos. Ha neki egyszerű focizon ő. És itt a veszteségem ami van nem élem meg.

Sejtettem hogy te vagy az összes 71%-os. De úgy nem tudhattam.

A mosogatásnál vesztes vagyok, csak nem a párommal szemben, hanem a világgal szemben, és a párom szövetségese vagyok.

2011. aug. 8. 17:40
 32/32 anonim ***** válasza:

"Ha nincs kiegyezés ami biztosan nincs az a Nagy Románia, ami meg biztosan lesz az Erdély Ország."

Ez hülyeség, nem tudhatod mi lett volna.... de amúgy az I.VH-ban mindenképp megszívtuk volna....

"Sejtettem hogy te vagy az összes 71%-os. De úgy nem tudhattam."

Jogos, azért szóltam :D

"A mosogatásnál vesztes vagyok, csak nem a párommal szemben, hanem a világgal szemben, és a párom szövetségese vagyok." Ha mindenáron vesztes akarsz lenni, akkor az vagy... de a mosogatásos példának semmi köze a világhoz... Utalva a végén lévő szavaimra: Eléred a célod, mert a párodnak jobb lesz, de a mosogatás az ára...

A focinál szintén... neked is jó lesz, mert játszhatsz, neki is mert játszhat (egyformán fontos mindkettőtöknek a játék)

Amúgy meg: Kompromisszum = Kölcsönös engedményeken alapuló megegyezés... ahogy a linkbe van. Mivel engedményt adsz, így nem fogsz teljes mértékig győzni. De attól még nyersz, mert eléred a célod, csak az engedményed az ára... De a kompromisszum lényege, hogy ő is engedményt ad, meg te is... Tehát "nyersz", mert eléred a célod, de "veszítesz" mert nem úgy éred el, ahogy tervezted. (direkt használtam idéző jelet)

2011. aug. 8. 18:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!