Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pénteken az apám benyitott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pénteken az apám benyitott miközben miközben maszturbáltam. Ezzel nincs is semmi baj. Csak hogy a haverom verte nekem, mert én vagyok képes rá. Ti hogy magyaráznátok meg?

Figyelt kérdés

Full heteroszexuális vagyok!

16/F

2011. aug. 6. 10:41
1 2 3
 21/27 SwedishTime ***** válasza:
Kamu!
2011. aug. 9. 21:44
 22/27 anonim válasza:
Katolikus vagy?
2011. aug. 9. 21:53
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

ÉLJEN A TROLLFACE!!!!!amúgy meg.......

ˇˇ

ˇˇ

ˇˇ

ˇˇ

ˇˇ

ˇˇ

ˇˇ

ˇˇ

ˇˇ

ˇˇ

ˇˇ

ˇˇ

ˇˇ

ˇˇ

ˇˇ

ˇˇ

ˇˇ

ˇˇ

ˇˇ

ˇˇ

ˇˇ

ˇˇ

ˇˇ

ˇˇ

ˇˇ

terhes vagy.

2011. aug. 9. 21:59
 24/27 anonim ***** válasza:
szerintem is kamu,de ha mégis igaz volna akkor mond azt amit leirtál,azt hogy te magadnak nem birod és ezért verte ki neked az "igen jó barátod".de én arra volnák kiváncsi de most komolyan milyen barát az aki kiveri a barátja farkát,én nem hiszem hogy erre képesvolnák,meg épeszű gyerek nem is csinál ilyet!!ha te nem is állításod szerint,de a barátod tuti langyi,mert ilyet csak a búzák csinálnak,de szerintem tökre kamu-.-
2011. aug. 9. 22:17
 25/27 okéokésokés ***** válasza:
Inkább kurvät kérnék meg elöbb....."barátod"hogyan ment ebbe bele?Apádnak meg ugyan ezt ha elmondod amit leírtál, emg fog érteni , és egyúttal hülyének is fog nézni.DE!meg fogja érteni.Ha nem olvastam volna a kommenteket egy retkes zsidó bu$inak tartanálak:$
2011. aug. 9. 22:33
 26/27 anonim válasza:

Pénteken az apám benyitott miközben miközben maszturbáltam. Ezzel nincs is semmi baj. -----> itt még nincs baj a vallásoddal??!

;)

2011. aug. 9. 22:51
 27/27 anonim ***** válasza:

Szerintem kérd meg fatert hogy csinálja ő neked

Azt tudja hogy te nem csinálhatod a vallás miatt, nem tudod a paralizised miatt a haverod meg nem lehet mindig melletted

Hidd el megértő lesz es két legyet ütsz egy csapásra

Se magyarázkodás se cölibátus

2014. márc. 16. 02:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!