Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Beleszerettem egy külföldi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Renesmee18 kérdése:

Beleszerettem egy külföldi sztárba. Mit tehetek?

Figyelt kérdés

Szóval az a helyzet, hogy beleszerettem egy külföldi sztárba. Német nemzetiségű, de most Los Angelesben él. 5,5 évvel idősebb mint én. Nem igazán szeretném elmondani, hogy ki az, mivel nem szeretném, hogy engem kritizáljatok. ( Ismerve a válaszolók többségét. )Igazság szerint néha arra gondolok, hogy talán lenne esélyem, mivel kimondottan jól beszélem a német nyelvet is. Ráadásul még szép is vagyok. ( Ezt nem csak hiúságból mondom) Szóval nem igazán tudok másra ránézni se. Mert vannak helyes, aranyos, jó fej srácok akik érdeklődnek irántam, de valahogy nem tudom őket elképzelni magam mellett. Valahogy olyasmit érzek mintha bűntudatom/lelkiismeret furdalásom lenne.

Szerintetek ilyenkor mi a teendő?

A válaszokat előre is köszönöm. Egy 17 éves lány.

2011. júl. 30. 00:33
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
nem is kell elfelejtened, mert majd magától szépen lassan elmúlik ez a fellángolás. szerintem a fiatal lányok többségével van ilyen, én is voltam halálosan szerelmes egy-két sztárba, de előbb-utóbb elmúlt és most már csak egy szép emlék, hogy "huu, hogy oda voltam érte :)". úgyhogy éld meg ezt a szerelmet is, nem kell elfojtanod, az idő majd úgyis megoldja!
2011. júl. 30. 01:04
 22/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Eddig ez a válasz volt a legkedvesebb "hangvételű".
2011. júl. 30. 01:19
 23/29 anonim ***** válasza:
Mondjuk felnőhetnél. 17 évesen azért már gáz "beleszeretni" sztárokba.
2011. júl. 30. 06:11
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

Volt mar itt egyszer egy hasonlo kerdes, akkor egy zeneszrol almodozott egy lany! Bemasolom ide az akkori valaszom, mert tovabbra is hasonlo gondolatok jutnak eszembe a sztarokert valo rajongasrol... ime:

2 dolog jutott az eszembe:

1. Lattam egyszer a tv-ben Mate Gabor szinesszel egy interjut. Tok jo dolgokat mondott, erzekeny muveszember benyomasat keltette, szimpatikus volt, korabban is birtam a szinkronmunkai miatt... Kesobb tudtam meg, hogy amugy utotte es lelki terrorban tartotta a feleseget.

Ne hidd el feltetel nelkul, amiket a tv-ben, interjukban latsz, tartsd fenn magadnak a ketelkedes jogat, mert lehet, hogy tok erdekes a szemelyisege es jo gondolatai vannak, de a maganeletben egy goreny es az az arca, amit az interjukban mutat, nem feltetlenul egyezik meg teljesen a maganeletben mutattott arcaval... Ez lenne az elso ellenervem a hiressegek iranti rajongassal szemben!

2. Amikor sok lany elmegy valami filmpremierre, vagy koncertre es sikitva, sirva-nyaladzva, felig ajultan (tehat gyakorlatilag a legrosszabb formajat mutatva...:D) orjong a sztarert, mindig arra gondolok, hogy az a sztar mit lathat az egeszbol: egybemosodo arcokat, egy hatalmas lany-masszat, ami oriasi tomegge folyik ossze, aminek te is csak egy pici resze vagy. Nem tudom, mit kene tenni ahhoz, hogy teged kulon eszrevegyen, mert kitunsz valamiert a tomegbol... Gondolj bele, hogy o mit gondolna, ha felmennel a szinpadra, vagy koncert utan lerohannad: lehet, hogy ott helyben halalosan beledszeretne, ez sincs kizarva, de nekem valahogy megis az a gyanum, hogy azt gondolna, "Na, mar megint egy orult rajongo, aki ugy nyomul, mint egy pincsikutya!".

Nem akarlak megbantani, vagy lelombozni, meg kevesbe akarom osszetorni az almaidat, mert persze megvan ra az esely, hogy te legyel elete parja, de nem art vegiggondolni ezeket az opciokat sem, es neha jo, ha az ember megprobal kicsit realisabban gondolkozni!

25/F

2011. júl. 30. 09:37
 25/29 anonim ***** válasza:
Ha már szóbajött. Máté Gábor egy erkölcsi 0!
2011. júl. 30. 12:03
 26/29 A kérdező kommentje:

09:37

Tudom, hogy igazad van, de igazából nem tudom mit is tehetnék. És köszönöm a választ :)

2011. júl. 30. 12:45
 27/29 anonim ***** válasza:

Ez csak rajongás, nem szerelem. Nem lehetsz szerelmes olyasvalakibe akit nem is ismersz (azt te se gondolod komolyan hogy mert láttál vele pár interjút, és ott kedves, már ismered). Tudod a legtöbb sztár kedves az interjúk alatt.

Amúgy nekem is volt ilyen időszakom, én egy francia sportolóba "estem bele", de egy idő után elmúlt.

Ne foglalkozz vele annyit, ne álmodozással töltsd a nyarat, meg a legszebb éveid:) Lépj vissza a valóságba és keress egy rendes, jó srácot.

22/L

2011. júl. 30. 12:56
 28/29 anonim ***** válasza:

szerinted majd a pont a tvben fog igazat mondani, ott pont olyan amilyennek látni akarjuk, különben nem lesz pénze a rajongókból.

Egy tanács: Csak a döglött celeb a jó celeb

2011. júl. 30. 13:09
 29/29 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2011. júl. 31. 12:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!