Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem (ha lehet szerelemnek mondani) inkább, csak nagyon szimpatikus egy külföldi sztár. Mit csináljak?
Segítséget kérek szépen,nem csúnya megjegyzéseket!!
Lehet valaha valami is??
(Szerintem..lehet,hogy csak nagyon szeretném,de lehetséges.. hisz az a híresség is ember.De én a ti tanácsitokra vagyok kíváncsi,a segítségeteket kérem.)
Nem is ismered azt a külföldi sztárt, ezért igen jó eséllyel egy illúzióba vagy szerelmes.
Nőj fel és szeress egy valódi embert.
Egyébként az esélyed egész konkrétan 0%.
Igen, abszolút esélytelen. semmiképp ne pazarold az idődet és az energiádat az esetleges felkutatására, levélírkálásra, róla való álmodozásra. ezt az energiát fordítsd inkább a barátaidra, sportra, nyelvtanulásra. jobban jársz.
ez ilyen "sztár" naponta millió hozzád hasonló lánytól kap ostromló üzeneteket, vszeg rohadtul unja, és nem fogod a legkevésbé sem felkelteni vele a figyelmét. ezek hiába hangoztatják, mennyire imdáják a közönséget, vjában elegük van belőlük.
én is voltam "szerelmes" sztárba 12 éves koromban, de aztán elmúlt gyorsan. nálad is el fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!