Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Beleszerettem egy külföldi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Renesmee18 kérdése:

Beleszerettem egy külföldi sztárba. Mit tehetek?

Figyelt kérdés

Szóval az a helyzet, hogy beleszerettem egy külföldi sztárba. Német nemzetiségű, de most Los Angelesben él. 5,5 évvel idősebb mint én. Nem igazán szeretném elmondani, hogy ki az, mivel nem szeretném, hogy engem kritizáljatok. ( Ismerve a válaszolók többségét. )Igazság szerint néha arra gondolok, hogy talán lenne esélyem, mivel kimondottan jól beszélem a német nyelvet is. Ráadásul még szép is vagyok. ( Ezt nem csak hiúságból mondom) Szóval nem igazán tudok másra ránézni se. Mert vannak helyes, aranyos, jó fej srácok akik érdeklődnek irántam, de valahogy nem tudom őket elképzelni magam mellett. Valahogy olyasmit érzek mintha bűntudatom/lelkiismeret furdalásom lenne.

Szerintetek ilyenkor mi a teendő?

A válaszokat előre is köszönöm. Egy 17 éves lány.

2011. júl. 30. 00:33
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
00:39 xD Szerintem azzal csak a szívemet fájdítanám.
2011. júl. 30. 00:41
 12/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2011. júl. 30. 00:42
 13/29 anonim ***** válasza:
Miért nem Vettel? Pedig vele világot láthatnál :D:D:D
2011. júl. 30. 00:42
 14/29 twinky ***** válasza:
En meg a Scarlett Johansonba zugtam bele.
2011. júl. 30. 00:43
 15/29 A kérdező kommentje:

Így történt. :D

Amúgy Scarlett jól néz ki. Még lány szemmel is :D

2011. júl. 30. 00:46
 16/29 anonim ***** válasza:
hogy lehet beleszeretni egy emberbe akit nem is ismersz?
2011. júl. 30. 00:47
 17/29 anonim ***** válasza:
szerintem csak plátói szerelem lehet
2011. júl. 30. 00:49
 18/29 A kérdező kommentje:

Kedves Zsici!

Sok interjúban láttam már. És ott nagyon kedves. A ,,rajongói"val is az. és tulajdonképpen megmagyarázhatatlan, hogy miért... Legalábbis az én esetemben.

És a válaszokat köszönöm

2011. júl. 30. 00:53
 19/29 anonim ***** válasza:
el fog múlni! :) addig pedig maradnak a fantáziák! a plátói szerelem szép dolog, de majd jön egy igazi és az még szebb lesz :)
2011. júl. 30. 00:55
 20/29 A kérdező kommentje:

Az jó lenne. :D

De nem tudom elfelejteni.:/

2011. júl. 30. 00:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!