Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem egy külföldi sztárba. Mit tehetek?
Szóval az a helyzet, hogy beleszerettem egy külföldi sztárba. Német nemzetiségű, de most Los Angelesben él. 5,5 évvel idősebb mint én. Nem igazán szeretném elmondani, hogy ki az, mivel nem szeretném, hogy engem kritizáljatok. ( Ismerve a válaszolók többségét. )Igazság szerint néha arra gondolok, hogy talán lenne esélyem, mivel kimondottan jól beszélem a német nyelvet is. Ráadásul még szép is vagyok. ( Ezt nem csak hiúságból mondom) Szóval nem igazán tudok másra ránézni se. Mert vannak helyes, aranyos, jó fej srácok akik érdeklődnek irántam, de valahogy nem tudom őket elképzelni magam mellett. Valahogy olyasmit érzek mintha bűntudatom/lelkiismeret furdalásom lenne.
Szerintetek ilyenkor mi a teendő?
A válaszokat előre is köszönöm. Egy 17 éves lány.
Így történt. :D
Amúgy Scarlett jól néz ki. Még lány szemmel is :D
Kedves Zsici!
Sok interjúban láttam már. És ott nagyon kedves. A ,,rajongói"val is az. és tulajdonképpen megmagyarázhatatlan, hogy miért... Legalábbis az én esetemben.
És a válaszokat köszönöm
Az jó lenne. :D
De nem tudom elfelejteni.:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!