Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet ennek a lánynak a neve? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
Lehet hogy hülye kérdés, de nagyon fontos. Ma voltam egy restaurantban az M7-es autópályánál a Velencei pihenőhelyen lévő MOL kútnál van ez a hely. Van ott egy csinos pultos lány (18-19 körül). Valaki ismeri ezt a lányt? Nagyon fontos lenne...2011. júl. 29. 20:38
1/9 anonim válasza:
Mi lehet ennek a lánynak a neve? ---> Béla.
3/9 anonim válasza:
menj visza és kérdezd meg-.-" honnan varázsoljuk elő neked?? Voldemort is meghalt már ??? harry telefonszámát pedig nem tudom bocsi.
5/9 anonim válasza:
Miert nem mutatkoztál be neki és kérdezted meg h és te?
amugy ez a kérdés kb olyan, hogy mi a neve annak a csajnak akit multhéten láttam elmenni egy opelben az m1esen?
6/9 Manesz válasza:
Magyar vagy: Nem restaurant hanem étterem.
7/9 anonim válasza:
LOL, az itt van nem messze... Hogy néz ki a csaj?
8/9 anonim válasza:
nem arra lakom, étterembe se nagyon járok, szóval nem tudom.
9/9 anonim válasza:
Én ismerem. Velencei Mol Anasztázia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!