Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez hogy lehetséges? Miért jó ennek a lánynak ha megalázzák?
Na szóval nem hagy nyugodni ez a szitu amiben vagyok, hozzátok fordulok mert én ezt nem bírom megérteni, pedig nem tartom magam hülyének:D
Szóval adott egy lány, nagyon szép, és nagyon jól kijövünk egymással, mindent elmond nekem, a magánéletéről is mindenről, de van pasija már 5 éve, a háta mögött kibeszéli és elmondja mindennek, megcsalta a pasija már egyszer és mondta is nekem, hogy ezt soha nem bocsájtja meg neki, már egy csomószor szakítottak de a srác nem hagyja békén, folyton megy utána és sír, hogy fogadja vissza.A csaj velem viszont flörtöl folyamatosan, már le is akart velem feküdni, én viszont nem értem, hogy miért nem dobja ki és akkor összejönne velem.Én jó lennék hozzá, midnent megadnék neki és ehelyett egy olyannal van aki csak szex eszköznek használja és megcsalta?Ez most mi?
És akkor nem is szerelmes a srácba azt mondja mindenkinek.
El kéne döntenie mit akar, mert jelenleg nagyon feldühít ezzel a játszadozásával aminek részemről semmi értelme, pedig biztosan van valami de én ezt férfi szemmel nem látom át, remélem csajok is olvassák és tudnak segíteni.
Miért van még a sráccal?
Biztosan nem szerelmes a srácba? Valószínűleg a "megszokást" is nehéz otthagynia 5 év után. Nehéz újba belekezdeni. Szerintem mond meg neki, hogy ez nem maradhat így, hogy ezzel téged bánt. Hogy nem jó neked sem, hogy erre kell kényszerítened, de választania kell, mivel ezzel te nem haladsz előre. Döntse el mit akar, mert nem szép dolog, hogy így bánik veled.
Biztos vannak félelmei is, afelől, hogy veled milyen lenne a kapcsolata, ezeket próbáljátok megbeszélni. Főleg akkor nem tudhatja, hogy lehetne jobb is egy kapcsolat, ha neki ez a mostani az első komoly kapcsolata.
19/L
Azt nem hiszem:D
Még nem volt orgazmusa a csajnak és akkor velem miért akar lefeküdni?Biztos nem a szex miatt van vele, ez tuti.
Szerintem elégé felejtős a csaj.
Majd rádöbben, hogy mit akar.
Te meg már tovább léptél, a csaj meg szenvedjen majd rájön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!