Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora ennek a lánynak a melle? Kép lent
megszeretném csináltatni a mell ilyen méretet szeretnék.mi a véleményetek rola? nem tul nagy?
Már megint hazudsz?:)
Szerintem ne csináltasd meg, biztos jó úgyis ahogy van.
Egyébként jó melle van.
Sztem kicsit talán túl nagy, nekem legalábbis.
Inkább legyen kisebb de TERMÉSZETES, mint hogy nagy és szilikonos.
Ez nem 80-as, az tutti!
A nejemé 85D-s (szerencsére természetes) és ez még annál is nagyobbnak tűnik! Kb 90D, de nem természetes.
Én azt mondom, hogy a 85-ösnél nagyobbat ne csináltass, mert az már akkora lesz, hogy minden pasi azt nézi majd!
Persze ez lehet előny is, ha élvezed. Mi pasik, biztos!
A 85-ös olyan jól áll a kéznek, van benne anyag, át sem lehet fogni, remekül el lehet rajta csámcsogni, és hozzádörzsölni ezt-azt!
Persze nyilván én is növelném a méreteimet, de biztos nagyobbra vágynék, mint amire max szükség lehet!
Magunkat mindig másnak látjuk ...
Ó naaaa, a szám (70, 75, 80, 85...) a mell alatti részre utal. Minél szélesebb a hát, annál nagyobb a kerülete ugyebár. A betűk (A, B, C, D...) pedig a kosárméretre, azaz, hogy milyen nagyok a mellek.
Szerintem ennek a nőnek 80/D-s mellei lehetnek.
Igen, persze, az előttem szólónak abszolút igaza van! De még mennyire! Abszolút nem vagyok szakértő, de többször vettem melltartót a nejemnek és mindig passzolt. Tehát az ő méretét jóhogy ismerem 17 év után ...
Ha annyit megadnál, hogy milyen magas vagy és hány kiló, akkor jobban ki lehetne találni - eldönthetném, hogy a páromhoz képest milyen alkat lehetsz.
Végignéztem pár melltartós képet (ó, de szépek voltak!) és találtam egyet, ami átlagos méretnek tűnik, 85-ös méretet ír és szerintem ránézésre is hasonló. Nagyon csodás méret!
Egyébként csak utólag jegyzem meg és csatlakozom az előttem szólók többségéhez, hogy nem ettől leszel szebb vagy kívánatosabb a pasik számára! Én megértem, hogy az akarsz lenni, de biztosan van más is az életedben, amire jobban kell (vagy kell majd) a pénz. De tedd azt, amit szeretnél!
utolsonak nam szeretem a mellemet :S. nem csak a pasik miatt csinálnám hanem jobban érezném magam a börömben. már rég ota tervezem hogy megcsinálom
158 cm és 53 kg vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!