Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátod haverjával lefekedünél ha lehetne?
Csak azért kérdezem ezt,mert a barátomnak(23) vagy egy helyes haverja és valamelyik este felhozta h lefeküdnék e vele.azt mondtam h nem.és azt mondta h biztos lefeküdnék vele.én pedig őszinte voltam.(nem kellett volna.Hát igen lefeküdnék vele mivel jó pasi.de a barátom végülis nem a barátom hanem a vőlegényem.ezen összevesztünk h ő szeret engem és nem gondolta volna h én lefeküdnék a haverjával...stb.és ma reggel mintha nem történt volna semmi.ugyan olyan mint volt.de annyira nem akartam elmondani neki.mit tegyek????hogyan engeszteljem ki????
értelmes válaszokat kérek
tegyük fel, hogy a vőlegényed! "megengedi", hogy lefeküdj vele
na és utána hogyan tovább?
mintha mi sem történt volna?
nagyon nagyon szeret engem.és nem akarom elbizonytalanítani.már volt alkalom a suliba h egy srác nagyon akart vmit és látott minket h beszélgetünk és a srác le akart smárolni de nemet mondtam neki ezt tetszett a barátomnak.csak azt nem tudja h mielőtt mi jártunk akk nagyon jóba voltunk(értsd jól)
Sokszor mondja a vőlegényem h sosem szerette igy a barátnőjét mint engem.nálam érzi azt h velem letudja élni az életét.sok balhé volt már köztünk.sokat lenyelek neki mikor olyat mond mert ink nem akarok veszekedni.de hátna.ha nem akarok nem akarok.tudom ez nem jó.de ha találkozunk megmondom a szemébe h mit gondolok arról a dologról amit mondott.csak sajna nem sokat találkozunk.de igy erősebb a kapcsolatunk.
Mien csajok léteznek ebben a világban,te jó ég...
Ilyet,hogy lefeküdne a barátjának a haverjával..
úristen nektek nem valo kapcsolat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!