Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz hogy a párom haverjával álmodtam?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy hajnalban a párom haverjával álmodtam aki iszonyat jóképű és nagyon jó fej!!!Szerelmes vagyok a páromba de mégis azzal a pasival álmodtam!!!!:S Annak a pasinak is van párja és szereti a csajt!!!:D Mégis akkora vonzereje van hogy alig tudok neki ellen állni, hogy ne érintsem meg legalább a karját!!!Nem értem miért!!!:S Pedig nem kéne az a pasi!!!!:S Jó képű meg minden de akkor se kéne nekem!!!Egyébként már másodjára álmodom vele!!!!:S léci válaszoljatok nekem!!!:) 21/L2011. máj. 2. 22:59
1/5 anonim válasza:
nem gáz ha csak álmodsz róla, de ne írj folyton ennyi felkiáltójelet!!!!!!!
2/5 valaki a tömegből válasza:
Az álaminkat nem tudjuk irányítani. Tehát szerintem ebből kifolyólag nem gáz. Nem tehetsz róla :D
3/5 anonim válasza:
Én egyszer Voldemorttal álmodtam. És álmomban meghágott. Az álom az jön magától. Nem gáz. Bár én nem kívánom Voldemortot, de mivel Te elég sokat agyalsz azon a srácon, nyilván ezért. :D
4/5 anonim válasza:
Az álmokat valóban nem mi irányítjuk, tehát a legváratlanabb helyzetekbe kerülhetünk. Ugyanakkor amit leírtál, abból azt tudom levonni, hogy a való életben is erősen kívánod azt a fiút, hiába igyekszel mást bizonygatni.
Ha valóban, igazán szerelmes lennél a pasidba, akkor magasról tennél mindenki másra, bármennyire jól néz ki. A szerelem biokémiája pont arról szól, hogy a saját párunkat gondoljuk a földre szállt Vénusznak/Apollónak, noha ez közel sincs így.
Magyarra fordítva olyan biokémiai folyamatok játszódnak le az agyban, ami során az ember a saját párját látja a legvonzóbbnak. Annak ellenére, hogy sokkal vonzóbb, jobb lehetőségek is mozoghatnak a környezetében. Például mint ez a fiú.
5/5 A kérdező kommentje:
Értem!!!!köszönöm a válaszokat!!!:) Én tényleg a páromat szeretem és nem azt a pasit!!!nem győzködök senkit!!!Annak a pasinak akkora vonzereje van hogy nehéz neki ellen állni!!!nem csak én vagyok így vele hálistennek!!!:S:D Voldemort érdekes lehetett!!! még egyszer köszi a válaszokat!!!:)
2011. máj. 7. 22:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!