Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátod haverjával lefekedün...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Juhuu kérdése:

A barátod haverjával lefekedünél ha lehetne?

Figyelt kérdés

Csak azért kérdezem ezt,mert a barátomnak(23) vagy egy helyes haverja és valamelyik este felhozta h lefeküdnék e vele.azt mondtam h nem.és azt mondta h biztos lefeküdnék vele.én pedig őszinte voltam.(nem kellett volna.Hát igen lefeküdnék vele mivel jó pasi.de a barátom végülis nem a barátom hanem a vőlegényem.ezen összevesztünk h ő szeret engem és nem gondolta volna h én lefeküdnék a haverjával...stb.és ma reggel mintha nem történt volna semmi.ugyan olyan mint volt.de annyira nem akartam elmondani neki.mit tegyek????hogyan engeszteljem ki????

értelmes válaszokat kérek

2011. júl. 28. 13:44
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
76%
Ha a legjobb barátja, nem lehet, hogy összebeszéltek?
2011. júl. 28. 13:54
 12/30 A kérdező kommentje:
hát képzeld a szüleim nem is tudják h eljegyzett.és nem mond neki semmit a barátom mert a haverja kapható a hülyeségre és ha netán felmegyünk akk leteper.végülis már megkaptam a haverjától h lefeküdne velem.csak a vőlegényem nem tudja.
2011. júl. 28. 13:54
 13/30 anonim ***** válasza:
27%

Én a barátomat eleve "párban" ismertem meg. Ugyanis a legjobb barátjával volt épp, mikor észrevettek, meghívtak egy italra és egyszerre kezdtek nyomulni rám. Egyformán bejött mindkettő és igen, mai napig is. Egyszerűen annyi a különbség, h a barátommal bensőségesebb viszony alakult ki, belsőre több a közös bennünk, de ettől függetlenül lefeküdnék a legjobb barátjával is, egy feltétellel...ha ő tud róla, sőt jelen van. Csak úgy titokban és kettesben nem tenném meg.

22/L

2011. júl. 28. 13:57
 14/30 A kérdező kommentje:
full magyar vagyok.igen 17 évesen menyasszony ha valmi bajod van nem kell ideirni
2011. júl. 28. 13:57
 15/30 anonim ***** válasza:
61%

Á, én úgy értelmeztem az írásod, hogy a helyes haver hozta fel, hogy lefeküdnél-e vele.

Mindegy, így is, úgy is egyformán éretlen vagy nemcsak a jegyességre, de egy normális komoly kapcsolatra is. Érett, értelmes nő nem így viselkedik.

2011. júl. 28. 13:58
 16/30 A kérdező kommentje:
én se tenném titokban.elmondanám előtte neki.de inkább nem fekszek le vele.mert nagyon bejövök a haverjának :S és ez a szar.
2011. júl. 28. 13:59
 17/30 anonim ***** válasza:
te figyi, és ha több jóképű haverja is lenne, akkor mindegyikkel lefeküdnél?
2011. júl. 28. 14:00
 18/30 anonim ***** válasza:

Na és hogy segítsek is, de komolyan:

Ha ma reggel már nem láttál a pasidon semmi különöset, olyan, mint máskor, akkor nem kell izgulnod, mert valszeg ő is pont ugyanannyira gondolja komolyan a ti kapcsolatotokat, mint te. Bármit is jelentsen ez.

2011. júl. 28. 14:01
 19/30 A kérdező kommentje:
nem nem.csak ezzel az eggyel.de jobban belegondolok inkább csak szexre kellenék neki nem is szerelemre.de hát na.van ijen
2011. júl. 28. 14:01
 20/30 anonim ***** válasza:

13:59:

nem minden nő, csak a te jó édes a.nyád

2011. júl. 28. 14:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!