Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátod haverjával lefekedün...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Juhuu kérdése:

A barátod haverjával lefekedünél ha lehetne?

Figyelt kérdés

Csak azért kérdezem ezt,mert a barátomnak(23) vagy egy helyes haverja és valamelyik este felhozta h lefeküdnék e vele.azt mondtam h nem.és azt mondta h biztos lefeküdnék vele.én pedig őszinte voltam.(nem kellett volna.Hát igen lefeküdnék vele mivel jó pasi.de a barátom végülis nem a barátom hanem a vőlegényem.ezen összevesztünk h ő szeret engem és nem gondolta volna h én lefeküdnék a haverjával...stb.és ma reggel mintha nem történt volna semmi.ugyan olyan mint volt.de annyira nem akartam elmondani neki.mit tegyek????hogyan engeszteljem ki????

értelmes válaszokat kérek

2011. júl. 28. 13:44
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
39%
szerintem feküdj le a barátjával
2011. júl. 28. 13:46
 2/30 A kérdező kommentje:
hát csak egy baj van a legjobb haverja :S :/
2011. júl. 28. 13:48
 3/30 anonim ***** válasza:
76%

Nagyon erősen benézted a dolgot, mondhatnám úgy is, rendesen megszívatott a srác. Buta ember saját kárán tanul. Ha a barátod igazán szeret, talán idővel megbocsájt, de én nem jósolok semmi jót. Ez a tüske ha meg is bocsájt, örökké benne fog maradni. ;)

29/F

2011. júl. 28. 13:49
 4/30 anonim ***** válasza:
83%
Ha az a legnagyobb baj, hogy a legjobb barátja, akkor már rég rossz. Erre az lett volna a megfelelő válasz, hogy nem fekszem le senki mással, hisz a vőlegényem (!) szeretem... de arra hivatkozni, hogy a legjobba barátjával nem fekszem le...
2011. júl. 28. 13:50
 5/30 A kérdező kommentje:
hát majd lesz valami.remélem.
2011. júl. 28. 13:50
 6/30 anonim ***** válasza:
100%

"hát csak egy baj van a legjobb haverja :S :/"

Pfff...

Ha pedig csak azért nem fekszel le vele, mert a legjobb haverja, akkor nem is értem, miért a vőlegényed még aki a vőlegényed...

2011. júl. 28. 13:51
 7/30 A kérdező kommentje:

csak egyszer gondoltam arra h mien is lenne vele lefeküdni.azóta nem.pedig találkozok vele.nem nagyon érdekel.megkaptam tőle h ha szeretem akk azt mondom soha.

csak azért mondom h nem,mivel ő az első pasi az életembe mivel 17 vagyok.igy hát kipróbálnék mást is de inkább nem.

2011. júl. 28. 13:52
 8/30 anonim ***** válasza:
65%

Neked is vélhetően azért van gyűrű az ujjadon, mert addig anyádék nem engedtek kefélni, míg el nem jegyeznek...

Remélem a legjobb barát visszamondja a sztorit a vőlegényednek...

2011. júl. 28. 13:52
 9/30 anonim ***** válasza:
100%
Akkor, teszem fel a prózai kérdést, mi a szarnak a vőlegényed??? :D
2011. júl. 28. 13:53
 10/30 anonim ***** válasza:
100%

hát ez nagyon érdekes ...

1. az én férjemnek is vannak nagyon jóképű barátai, sőt akkor is voltak, amikor még jegyesek voltunk

2.sose jutott eszembe, hogy bármelyikkel is lefeküdjek, nálam ehez szerelem kell

3.ha a férjem (vőlegényem) megkérdezné, hogy lefeküdnék-e ezzel vagy azzal (sose fog ilyet kérdezni, mert tudja, hogy baromság), csak nevetnék egyet és megölelném, és megmondanám, hogy csak őt szeretem és senki más nem kellene soha

2011. júl. 28. 13:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!