Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen pofátlanok a gyerekek?
Általánosságban észrevehető, hogy az embereknek nincs önbizalmuk, sőt nagy részükre ez kifejezetten igaz is. Ezzel szemben a mai fiatalok - 12-15 évesek - úgy el vannak szállva maguktól, hogy elképesztő. Ez igaz fiúkra és lányokra is egyaránt.
Miért hiszik menőnek azt, ha isznak cigiznek, és felnőttekre jellemző dolgokat csinálnak? Gondolok itt elsősorban a dugásra, smárolásra. Felelőtlenül, eszetlenül, minden mennyiségben.
Tovább megyek: Facebook-on most lett elegem abból, hogy a tizenéves csitrik szavazásokat csinálnak egyre többen arról, hogy melyikőjük a szexibb. 13 évesen egy szál semmiben pózolnak a nagy világ előtt és úgy beszélnek, mint egy mocskos pofájú disznó.
Kinek jó ez? Mi lesz a felnövekvő társadalomból így? Mert önálló életre viszont képtelenek ezek.
Megmondom én milyen vagyok:D
Korom:15,töltöm novemberben.
Nem iszom,nem cigizem.
Nem vasalom a hajamat.
Eggyáltalán nem vagyok elszállva magamtól:D
Az meg,hogy én nem iszom,cigizem,vasalom a hajamat stb...és ha ez nem tetszik a csajoknak akkor igy jártam:D:D
"Ha pedig valami nem tetszik nem kell vele foglalkozni."
Így van, szarjuk le, hogy a társadalom (és a fiatalság) 90%-a életképtelen selejtekből áll. Az se számít, hogy mi lesz velük majd 20-30 év múlva, ugyan kicsi az esély, hogy megjön az eszük, ha egyszer nincs követendő példa, vagy olyan ember, aki észhez térítené őket, de nem baj, hiszen mindenki azt csinál az életével, amit akar, nemde?
A nagy lóf.szt. Nem lehet csak így legyinteni az ilyen problémákra, mert ezekkel a korcsokkal kell együtt élned, ők is a társadalom részei, és emiatt valamilyen szinten mindenkinek a felelőssége. Térjetek már észhez.
Igen sajnos a mai fiatalok 80%-a ilyen... igen alig ismerek olyan diák társamat, aki nem cigizik vagy nem iszik... igen, ha az egyik csinálja a hülyeségeket, akkor a másik is...
DE NEM KELLENE ÁTALÁNOSÍTANI!
Én pl. nem ilyen vagyok. Tanulok rendesen, főiskolára készülök, életemben egy korty alkoholt nem ittam, nem cigiztem soha életemben. Ezért engem ki is közösítenek. De rajtam kívül is ismerek ilyen céltudatos diákokat. De nem baj ez. Ha felnövünk, a magam fajták majd viszik vmire és az akkori technika vszínű már lehetővé teszi majd a repülő autókat... na majd innen fogjuk lent figyelni a ma ,,menő" társainkat ahogy a híd alatt osztoznak egy rongyos takarón és röhögünk majd rajtuk, hogy ti szemét beképzelt állatok egész nap az orvosi rendelőben koldultok gyógyszerre valóért, míg mi éljük az életünket. Mindenki saját magának ássa a gödrét. Ez miatt nem kellene így felháborodni és ÁLTALÁNOSÍTANI!
Igen...csak azt nem nekem kell.
Engem nem nagyon érdekel,már bocs,h ezek h basszák szét magukat,mert ezeknek hiába beszélnek:D
Szerintem ez nevelésből fakad. A legtöbb szülő úgy neveli a gyerekét, hogy ő a legtökéletesebb, adjunk meg neki mindent, ő az űberász - ezért hiszik magukat olyan menőnek.
Belém sosem nevelték ezt. Elvárták, hogy jól teljesítsek és ne hozzak rájuk szégyent - és még így is kicsit bajkeverő voltam - megdicsértek, ha megérdemeltem és csak akkor adtak nekem igazat, ha úgy is volt. És mindemellett éreztem, hogy szeretnek.
Kár, hogy a mai modern szülők - akiknek nagy része túl fiatalon válik azzá - bármit megenged a gyerekének, és szerintem ez hiba.
Szerintem minden gyerekbe bele kellene nevelni a tiszteletet, csak akinek ez kimaradt...az már sajnos nem is fogja megtanulni. 20/L
Kedves @cynic!
Az van h. anyám külföldöm dolgozik, apám pedig reggel 6-tól este 6-ig dolgozik. Tudok főzni és nem csak teát h. félre értés ne essék! Minden nap meleg étellel várom apámat. Mivel anyámat 6hetente látom ezért tudok takarítani stb. Mivel vidéken lakok ezért vannak állataink és elég nagy kertünk ahol szoktam dolgozni! Szerintem én már így 14 évesen is elég érett vagyok. 17:02 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!