Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebbe a topicba csak kilátástalan helyzetű túlsúlyos gyerekek irnak 90% ban?
Figyelt kérdés
2010. dec. 14. 19:04
1/18 anonim válasza:
Nem egészen értem mire alapozod ezt a kérdést Kérdező :D
2/18 anonim válasza:
Nem szerintem:
Csajoknál: 30%csúnya arcra, 20%szerelmi bánat, 40%túlsúlyos, 10%egyéb probléma pl. kismell
Fiuknál: 40% kicsi pénisz, 30% kövér, 20%csúnya, 10% egyéb probléma pl.: mittomén elálló fül.
És mindegyikre igaz, hogy önbizalom hiányos ezért egy burkot épít maga köré és abból egy szép rózsaszín világot lát ahelyett hogy tenne valamit az ügyéért.
3/18 anonim válasza:
Innen a 10.ről egész jó a kilátás, túlsúlyos egyáltalán nem vagyok, és ráadásul nagykorú. Tehát én a 10%ba tartozom.
4/18 anonim válasza:
azt még hozzá tenném hogy várják a többi önbizalom hiányos embertől, hogy nyugtassák meg a lelki világukat hogy nem csúúnyák stb.
Üdv.
20/F
5/18 anonim válasza:
Azt hiszem én a 10%-ba tartozom:D
L
Egyébként ebbe a százalékos dologban tényleg van valami.
8/18 anonim válasza:
és akkor mi van azzal, aki TÖKÉLETES? (pl. Saten, én... :D)
9/18 anonim válasza:
Jogilag gyerek vagyok (16), nem látok ki a leengedett redőny miatt, de nem vagyok túlsúlyos. Ez 66,666%. (Ismerőseim most örülhetnének, szerintük én vagyok maga a Sátán... :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!