Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen pofátlanok a gyerekek?
Általánosságban észrevehető, hogy az embereknek nincs önbizalmuk, sőt nagy részükre ez kifejezetten igaz is. Ezzel szemben a mai fiatalok - 12-15 évesek - úgy el vannak szállva maguktól, hogy elképesztő. Ez igaz fiúkra és lányokra is egyaránt.
Miért hiszik menőnek azt, ha isznak cigiznek, és felnőttekre jellemző dolgokat csinálnak? Gondolok itt elsősorban a dugásra, smárolásra. Felelőtlenül, eszetlenül, minden mennyiségben.
Tovább megyek: Facebook-on most lett elegem abból, hogy a tizenéves csitrik szavazásokat csinálnak egyre többen arról, hogy melyikőjük a szexibb. 13 évesen egy szál semmiben pózolnak a nagy világ előtt és úgy beszélnek, mint egy mocskos pofájú disznó.
Kinek jó ez? Mi lesz a felnövekvő társadalomból így? Mert önálló életre viszont képtelenek ezek.
Mikor a 60-70-es években a hippi stílus ment, meg a rokkerek, akik odamondták a világ képébe... Akkor is lehetett ujjal mutogatni, pedig a hippik nem a tinédzser korosztályból kerültek ki nagy számban. Érett, felnőtt emberek döntöttek úgy, hogy igénytelenek lesznek, füvezni fognak és naphosszat henyélni a világbékéért. A kezdeti lelkesedés persze megvolt, aztán kiderült, hogy az egész anarchia mánia nem volt más, mint a lusták önigazolása...
Kitűnően bemutatja ezt a South Park hippis része is.
Mindig volt egy réteg a fiatalok között, akik nem tisztelték a szüleiket, nem értékelték amit kaptak a családban (és ez többnyire azért volt így, mert valóban nem kaptak semmit, csak megalázást, verést és negatív szülői mintákat).
A facebook-os beszopódós kommentelő vagyok. Megértem a felháborodását a kérdezőnek, azt elismerem.
Solarian: örülök, hogy te is láttad azt :P :) végre valaki tudja:D
bocsi az OFFért.
kedves kérdező! Ne általánosíts! Én is 14 éves vagyok: nem cigizek, nem dugok, életembe nem smároltam, ezek helyett inkább dolgozok, pénzt szerzek magamnak tisztességes úton , nem várom el a szüleimtől, hogy mindent készen elém rakjanak. Sportolok, kerékpározok és ebbe rengeteg energiám belemegy, nekem az "felnőttes", ha magas szinten sportolhatok és versenyeken vehetek részt!
Üdv. 14/F
"mi lesz VELÜNK"
Egoista-.-
Majd megdöglesz ennyi-.-
Ne sajnáltasd magad
pfff a mai felnőttek tiszta egoisták
Az ő életük ha cigiznek a sajátjukat rontják....
nem m1?-.-
Az azért érdekes a tv-be,netem,ujságba mindig valami megrenditőt Írnak a ez felkotem magát,ez ki irtota a családját stb
és általába nem 60 éves nagypapik csinálják ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!