Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen pofátlanok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen pofátlanok a gyerekek?

Figyelt kérdés

Általánosságban észrevehető, hogy az embereknek nincs önbizalmuk, sőt nagy részükre ez kifejezetten igaz is. Ezzel szemben a mai fiatalok - 12-15 évesek - úgy el vannak szállva maguktól, hogy elképesztő. Ez igaz fiúkra és lányokra is egyaránt.

Miért hiszik menőnek azt, ha isznak cigiznek, és felnőttekre jellemző dolgokat csinálnak? Gondolok itt elsősorban a dugásra, smárolásra. Felelőtlenül, eszetlenül, minden mennyiségben.

Tovább megyek: Facebook-on most lett elegem abból, hogy a tizenéves csitrik szavazásokat csinálnak egyre többen arról, hogy melyikőjük a szexibb. 13 évesen egy szál semmiben pózolnak a nagy világ előtt és úgy beszélnek, mint egy mocskos pofájú disznó.

Kinek jó ez? Mi lesz a felnövekvő társadalomból így? Mert önálló életre viszont képtelenek ezek.

2011. júl. 26. 14:30
1 2 3 4
 21/40 Solarian ***** válasza:
Én nem cigizek és nem fekszem le minden utamba kerülővel de ez a smárolós téma kivágta a biztosítékot. Meg semmi említés a normális 30%ról mintha 10enévesen biztos pofátlanok lennénk. Ilyen idős korotokba (mer ahogy írsz biztos nem egy mai gyártmány vagy) ti is lázadtatok (és a szüleitek tűrtek). Most ti tűrtök. 20 év múlva mi tűrünk. Most télleg pofátlan voltam mer felidegeltél a hülyeségeiddel. Egy 16 éves normális fiú.
2011. júl. 27. 00:24
 22/40 Smartguy86 ***** válasza:

Mikor a 60-70-es években a hippi stílus ment, meg a rokkerek, akik odamondták a világ képébe... Akkor is lehetett ujjal mutogatni, pedig a hippik nem a tinédzser korosztályból kerültek ki nagy számban. Érett, felnőtt emberek döntöttek úgy, hogy igénytelenek lesznek, füvezni fognak és naphosszat henyélni a világbékéért. A kezdeti lelkesedés persze megvolt, aztán kiderült, hogy az egész anarchia mánia nem volt más, mint a lusták önigazolása...

Kitűnően bemutatja ezt a South Park hippis része is.

Mindig volt egy réteg a fiatalok között, akik nem tisztelték a szüleiket, nem értékelték amit kaptak a családban (és ez többnyire azért volt így, mert valóban nem kaptak semmit, csak megalázást, verést és negatív szülői mintákat).

2011. júl. 27. 07:08
 23/40 anonim ***** válasza:

A facebook-os beszopódós kommentelő vagyok. Megértem a felháborodását a kérdezőnek, azt elismerem.

Solarian: örülök, hogy te is láttad azt :P :) végre valaki tudja:D

bocsi az OFFért.

2011. júl. 27. 18:01
 24/40 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Én 14/L vagyok de ebben egyetértünk... Azért csinálják mert menőnek érzik magukat közben pedig ez az egész szánalmas... Meg az is, hogy Husikának meg Drágaságnak hívják egymást a ribik(márbocs). És igen van ez a facebookos (likecombat.hu) szavazás azt általában azért csinálják, hogy megalázzanak másokat, de általában csak magukat égetik...
2011. júl. 27. 22:09
 25/40 anonim ***** válasza:

kedves kérdező! Ne általánosíts! Én is 14 éves vagyok: nem cigizek, nem dugok, életembe nem smároltam, ezek helyett inkább dolgozok, pénzt szerzek magamnak tisztességes úton , nem várom el a szüleimtől, hogy mindent készen elém rakjanak. Sportolok, kerékpározok és ebbe rengeteg energiám belemegy, nekem az "felnőttes", ha magas szinten sportolhatok és versenyeken vehetek részt!

Üdv. 14/F

2011. aug. 9. 16:57
 26/40 anonim ***** válasza:

"mi lesz VELÜNK"

Egoista-.-

Majd megdöglesz ennyi-.-

Ne sajnáltasd magad

pfff a mai felnőttek tiszta egoisták

Az ő életük ha cigiznek a sajátjukat rontják....

nem m1?-.-

2011. aug. 9. 16:57
 27/40 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, azt elfelejtetted odaírni, hogy tisztelet a kivétel, ugyanis, én nem dugok, nem iszok, nem cigizek, és szerintem az nem olyan nagy baj ha egy 16 éves lány(én) és egy fiú szerelmes egymásba. A csók és a szerelem nem bűn.
2011. aug. 9. 17:01
 28/40 anonim válasza:
Ez az egész kérdés hülyeség! Igen, vannak kivágott felsőim, sminkelem magam,vasalom a hajam, vannak márkás cuccaim, próbáltam már a cigit, múlt hétem megpróbáltam berúgni de nem sikerült. Járok rendesen iskolába, 4.7 az átlagom, sokat segítek itthon. A kinőtt cuccaim eladományozom... Volt már 1 pasim, de szűz vagyok. Vannak olyan barátaim akik isznak és cigiznek. Vannak olyanok is akik nem. Nem gondolom úgy hogy menő vagyok, max. átlagos.A facebook-os szavazásokat általában nem azok a lányok/fiúk csinálják akikről szól a szavazás hanem 1 olyan ember aki nem bírja őket, és mostanában már meg is szokták piszkálni a szavazások eredményét. <--ezt tapasztalatból mondom.Ha pedig valami nem tetszik nem kell vele foglalkozni. De gondolom ha 1 felnőtnek van ideje ilyennek foglalkozni akkor ő se jobb mint bármelyik mai gyerek.
2011. aug. 9. 17:02
 29/40 anonim ***** válasza:
utolsó, oda jár a pont :)
2011. aug. 9. 17:04
 30/40 anonim ***** válasza:

Az azért érdekes a tv-be,netem,ujságba mindig valami megrenditőt Írnak a ez felkotem magát,ez ki irtota a családját stb

és általába nem 60 éves nagypapik csinálják ezt.

2011. aug. 9. 17:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!