Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen pofátlanok a gyerekek?
Általánosságban észrevehető, hogy az embereknek nincs önbizalmuk, sőt nagy részükre ez kifejezetten igaz is. Ezzel szemben a mai fiatalok - 12-15 évesek - úgy el vannak szállva maguktól, hogy elképesztő. Ez igaz fiúkra és lányokra is egyaránt.
Miért hiszik menőnek azt, ha isznak cigiznek, és felnőttekre jellemző dolgokat csinálnak? Gondolok itt elsősorban a dugásra, smárolásra. Felelőtlenül, eszetlenül, minden mennyiségben.
Tovább megyek: Facebook-on most lett elegem abból, hogy a tizenéves csitrik szavazásokat csinálnak egyre többen arról, hogy melyikőjük a szexibb. 13 évesen egy szál semmiben pózolnak a nagy világ előtt és úgy beszélnek, mint egy mocskos pofájú disznó.
Kinek jó ez? Mi lesz a felnövekvő társadalomból így? Mert önálló életre viszont képtelenek ezek.
A csoportra lehet illik, bizonyos %-ban. Te gondolom te se örülnél neki, ha a cégről, ahol dolgozol, kiderülne, hogy az alkalmazottak 70%-a részt vett egy sikkasztási ügyben, és utána téged, aki nem, nem vennének fel sehova melózni, mert azt mondanák, hogy egy mocskos tolvaj vagy...
Egyszerű a képlet: mindenkinek a maga ügye, hogy hogy cseszi el a saját és a gyerekei életét. Úgy látszik, egyre nagyobb számban nőttek fel azok a korcsok, akiket a multikulti nevelt fel, és most az ő gyerekeiket látod. De totál egyéni dolog, hogy ki milyen útravalóval engedi ki a gyerekeit az életbe. Egy elbaszott családban csak elbaszott gyerekek nevelkedhetnek. Valamilyen szinten biztos, most mindegy, hogy érzelmi vagy értelmi szinten. A lényeg annyi: nem a gyerekeket kell hibáztatni, hanem azokat, akik miatt olyanok lettek.
Másfelől: mindenkiben megvan a lehetőség, hogy változzon. Ha felismeri a problémát! Nem tudom, hány éves vagy, de a korosztályodban körülnézve legalább annyi deviánst és érzelmi roncsot fogsz találni, ha nem többet. Vagy nézd meg a nyugdíjasokat, akiket itthon egy kormányzati rendszer tett félelemben nevelt stresszgubókká...
Azért megint ferdítesz, mert én a céges példáddal ellentétben nem tartok minden fiatalt dilettáns hülyének.
Abban egyetértünk, hogy a multikultinak milyen nagy szerepe van a gyerekek szociális fejlődésében.
Abban viszont nem, hogy te leszarsz mindenkit, akit esetleg így "neveltek".
Megváltani úgysem lehet őket! Se te, se más nem tudja az összes szülő szemét kinyitni. Ők egyszerűen így látják helyesnek. Mindenki úgy látja helyesnek, ahogy ő csinálja. Az ember ilyen hülye! Érdekes módon az iskolában mindenki issza a tanárai szavait, mintha szentírás lenne, aztán felnő, elege van az iskolából, és onnantól soha többet nem hajlandó tanulni.
Szerinted miért van annyi szegény ember? Miért él valaki hónapról hónapra, mikor a kezében ott van az eszköz, hogy jól éljen? Miért neveli valaki a gyerekeit ilyen értelmi/érzelmi roncsokká?
Azért, mert ANNYIRA korlátoltak vagyunk, hogy nem látunk tovább a saját eszünknél... Mindenki a saját akaratát erőltetné a világra és embertársaira. Láthatjuk, milyen káosz van belőle - nem kell messzire menni, csak egy-egy családba, ahol a felek között nincs párbeszéd, nincs kompromisszum, nincs fejlődés. A gyerek meg vergődik aközött, hogy szereti a szüleit és aközött, hogy nem kéne őket elfogadni mintának, mert az halálos hiba lenne...
Ezzel csak az a baj szerintem, hogy amelyik gyereket a szülei normálisan nevelnek, azt is "elhúzza" a többi mert bizony, hogy többségben vannak.. Hány kérdés van arról például hogy "szerintetek 14 évesen gáz ha szűz vagyok" - ezek a lányok máris elbizonytalanodtak, mert ugye azt látja a környezetében, baráti körében, hogy ez a normális, holott lehet hogy az anyja nem erre nevelte. És akik meg se kérdezik, csak csinálják, mert "menő"...
Lassan oda jutunk, hogy az óvodások is szexelni fognak...
TISZTELET A KIVÉTELNEK, még mielőtt valakit megbántanék.
én 16 éves vagyok, és egyszer tettem ki myvipre (hol van a myvip is már...:) facebookot direkt nem csináltam, egy aranyos mesefigura szavait idézve, hogy ne szopódjak be:D)bikinis képet, és estére annyira szégyelltem magam, hogy leszedtem. másfél éve vagyok a kedvesemmel, nem járunk bulizni, megvan a baráti körünk, és nem az ivás az első elfoglaltságunk, dohányzom, ezt elismerem, de próbálok leszokni róla, és munkát végzek könyvtárakban, totál ingyér a rendes nyári melóm mellett.
Mindezzel nem isteníteni akarom magam, mert az én önbizalmam sincs éppen az egekben, de szeretném, ha az általánosítás nem lenne túl gyakori, mert nagyon fájó sebeket ejthetsz azokon az tiniken, akik ellentétei az általad leírtaknak. És nem egy tizenéves társamat láttam már kiakadni, hogy mennyire szemét nemzedék vagyunk - pedig pont ők igazán jóravalóak.
16/L
"hogy ne szopódjak be" by Stan (southpark sztemis jó)
A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 19:46
Kedves kérdező te egy begyöpösödött 50éves vagy. Mi a f*sz bajod van azzal hogy 10enévesek smárolnak. Mit gondolsz mindenkinek apácaként kéne élnie 18éves korig???
A cigizés és az elk*rvulás szerintem magánszociális probléma, és baromság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!