Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok szeretik, vagy nem szeretik a szexet?
Figyelt kérdés
Lőjetek le, ha már volt ilyen kérdés (én nem találtam), de akkor is érdekelne, hogy most akkor tulajdonképpen a lányok szeretik a szexet, vagy nem? Ugyanis elég sok lány úgy nyilatkozik a válaszaiban, hogy ő neki nem rossz, meg hogy ha szereti a srácot akkor OK, meg tök király érzés, pedig én eddig teljesen abban a hitben éltem, hogy a lányok soha nem feküdnének le egy sráccal se maguktól, mert nem szeretik a szexet. Ebből most akkor mennyi igaz? (bocsi, ha hülye kérdést tettem fel, de akkor sem értem)2009. ápr. 4. 00:03
21/21 anonim válasza:
15 évesen? Ez etikátlan. Én szégyenlném magam a helyedben. Olyan kis kornak még nem való a szex. Ezért ilyen a mai generáció -.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!