Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányok szeretik, vagy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok szeretik, vagy nem szeretik a szexet?

Figyelt kérdés
Lőjetek le, ha már volt ilyen kérdés (én nem találtam), de akkor is érdekelne, hogy most akkor tulajdonképpen a lányok szeretik a szexet, vagy nem? Ugyanis elég sok lány úgy nyilatkozik a válaszaiban, hogy ő neki nem rossz, meg hogy ha szereti a srácot akkor OK, meg tök király érzés, pedig én eddig teljesen abban a hitben éltem, hogy a lányok soha nem feküdnének le egy sráccal se maguktól, mert nem szeretik a szexet. Ebből most akkor mennyi igaz? (bocsi, ha hülye kérdést tettem fel, de akkor sem értem)
2009. ápr. 4. 00:03
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Nem úgy értettem, hogy most akkor a pasi azt mondja, hogy márpedig lefekszel velem és kész, hanem hogy egy lány sosem kezdeményezne, de ha lefekszik vele, akkor is azért, mert szereti a párját és úgy gondolja, hogy annyira csak nem lehet szörnyű, hogy ne tegye meg.

Egyébként 17 éves vagyok, és csak szimplán azért kérdeztem, mert az én környezetemben elég sokan ezt hajtják.

2009. ápr. 4. 10:24
 12/21 anonim ***** válasza:
69%
Hidd el, a nőknél perverzebb, szexéhesebb lényt még nem hordott a hátán a föld, csak szeretik magukat áldozatnak eladni, hogy még mi legyünk megtisztelve...
2009. ápr. 4. 10:25
 13/21 anonim ***** válasza:
77%
17 éves vagy? Akkor biztos azokat hallottad akik 13-14 évesen kezdték el, mert akkor "menők", azok akik nem élvezik mert nem voltak rá érettek, nézd meg hányan jönnek ide a ... kérdésekkel...
2009. ápr. 4. 12:09
 14/21 A kérdező kommentje:

Ezeket 16-17 évesektől hallottam, de lehet, hogy eléggé visszafogott nevelésük volt, és ezért vélekednek így. (Most nem azt mondom, hogy ez a nevelés nem normális, csak megjegyeztem)

Egyébként pedig nem ilyen "kicsik" véleménye alapján fogok ítélni, mert én is tisztában vagyok vele, hogy nem biztos, hogy lelkileg is fel voltak készülve.

Szóval itt most lehetőleg a "nagyok" véleményére lennék kíváncsi.

Egyébként köszi az eddigi válaszokat!

2009. ápr. 4. 12:24
 15/21 anonim ***** válasza:
83%
A szexet mindenki szereti. Viszont a halak például piszkosul rácsesztek vele, mert náluk nincsen. Aki nem hal, az mind szereti a szexet.
2009. ápr. 4. 12:49
 16/21 anonim ***** válasza:
54%
Nem azt mondtam, hogy annyi idősekkel beszéltél, hanem olyanokkal, akik ilyen fiatalon kezdték...
2009. ápr. 4. 12:50
 17/21 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem a visszafogott nevelés mellett is ugyanúgy lehet élvezni a szexet. Inkább arról lehet szó, hogy a legtöbb kamasz még igenis nem értett csak testileg... Még nem értik a szexualitást, nem merik azt tenni a szexben, ami nekik jó, mert félnek, hogy elhagyják őket.. Azért figyeld meg, a felnőttek között ez már kevesebbszer fordul elő... Nem értik, hogy nem szabad úgy szexelni, hogy "csak mert őt szeretem, és jó legyen neki..." Igen néha meg lehet csinálni, hogy a szerelmemnek legyen jó, én most épp nem akarom, de megteszem neki. De állandóan nem... Szerintem te gondolkozol jól, mármint te nem azt kiabálod, hogy igenis érett vagyon és nagy és stb... Hanem megérted... :)
2009. ápr. 4. 12:57
 18/21 anonim ***** válasza:
69%

09:05-ös vagyok megint, egyébként 20/L, szóval "nagy" :))

Nos ez esetben abszolút tévhit, mi nők nagyon is szeretjük a szexet, és egy így normális. Vannak, akik nem akarnak lefeküdni a párjukkal, de megteszik, mert nem akarják elveszíteni, és ez így, ebben a formában nagyon nagy hiba, mert nem fognak tudni egészségesen állni a dologhoz, másrészt pedig a kapcsolaton belül is feszültséget szít, ha az egyik fél erősködik.

Viszont azért a tényekhez az is hozzátartozik, hogy a nők egyáltalán nem szentek, viszont mivel szexelni minden normális ember szeret, ezért nem csak azzal teszik, akibe szerelmesek. Itt nem megcsalásról beszélek, hanem mondjuk a szinglik egyéjszakás kalandjairól. Vagy csak gondolj bele, miért lenne annyi vibrátor a piacon, ha a nők nem élveznék? ;)

Nem tudom, hogy akikkel beszéltél miért vélekedtek így, de ahhoz esetleg lehet köze, hogy a hüvelyi (szex közbeni) orgazmus elérése nőknél többnyire nem olyan automatizált folyamat, mint a férfiaknál. Ergo meg kell tanulniuk, a szó szoros értelmében. Mivel ilyen fiatalon nem biztos, hogy tapasztaltak ennyire, lehet, hogy még ezért nem élvezik. Én is 15 évesen kezdtem, mégis imádom - csak hogy meghazudtoljam azokat, akik ezzel jöttek.

Minden szépet, jót!

2009. ápr. 4. 14:07
 19/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat mindenkinek!
2009. ápr. 4. 14:30
 20/21 anonim ***** válasza:
nem szeretik
2010. jan. 3. 20:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!