Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányok szeretik, vagy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok szeretik, vagy nem szeretik a szexet?

Figyelt kérdés
Lőjetek le, ha már volt ilyen kérdés (én nem találtam), de akkor is érdekelne, hogy most akkor tulajdonképpen a lányok szeretik a szexet, vagy nem? Ugyanis elég sok lány úgy nyilatkozik a válaszaiban, hogy ő neki nem rossz, meg hogy ha szereti a srácot akkor OK, meg tök király érzés, pedig én eddig teljesen abban a hitben éltem, hogy a lányok soha nem feküdnének le egy sráccal se maguktól, mert nem szeretik a szexet. Ebből most akkor mennyi igaz? (bocsi, ha hülye kérdést tettem fel, de akkor sem értem)
2009. ápr. 4. 00:03
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
86%
Szeretik hát.
2009. ápr. 4. 00:07
 2/21 anonim ***** válasza:
75%

na vajon ;)

egyébként annyiban igazad van h a lányok nem MINDIG szeretik a szexet, mivel ciklikusan működik a szervezetünk, minden héten másfajta hormon az uralkodó és ez kihat a hangulatunkra és a libidónkra is. persze normális esetben ez nem annyira változó nálam pl csak annyiban mutatkozik meg, h menstruáció után 2-3 napig még nem kívánom.

a másik h ez nálam abszolút lelki alapokon nyugszik, tehát nekem idő kell amíg ellazulok, kikapcsolom a gondolataim, így ha tudom h csak fél óránk van az egészre, akkor nem is igazán élvezem, olyankor inkább orálisan elégítem ki a barátom :D

2009. ápr. 4. 00:12
 3/21 anonim ***** válasza:
86%
Huh. :D Jó hogy szeretjük!! :D
2009. ápr. 4. 00:12
 4/21 anonim ***** válasza:
83%
ha szereted a srácot akivel lefekszel, akkor az egyik legjobb élmény a világon :) azért is mert élvezed, és azért is, mert látod a párod arcát, amikor átéli a gyönyört :) egyszerűen leírhatatlanul jóóóó dolog :)
2009. ápr. 4. 00:20
 5/21 anonim ***** válasza:
88%
nem szeretjuk. IMADJUK!
2009. ápr. 4. 00:34
 6/21 anonim ***** válasza:
52%
Jobban szeretik mint mi pasik :)
2009. ápr. 4. 00:35
 7/21 anonim ***** válasza:
86%
Nzugpdj meg: szeretik. Ha nem így lenne, akkor lassan de biztosan kihalna az emberiség. A statisztikák pedig erőteljes népességnövekedést regisztrálnak világszinten.
2009. ápr. 4. 00:52
 8/21 anonim ***** válasza:
88%
Én imáááááádom, nincs is jobb dolog a világon. 22/L
2009. ápr. 4. 00:57
 9/21 anonim ***** válasza:
36%
Természetesen nem. Ahogy fingani sem szoktak.
2009. ápr. 4. 07:46
 10/21 anonim ***** válasza:
86%

Atyagatya, te ezt honnan vetted? Mármint, ha tudsz, légyszíves válaszolj, mert tényleg érdekel. És hogyha a lányok soha ne feküdnének le maguktól egy pasival sem, akkor szerinted minden szex nemi erőszak?? :O :O Hány éves vagy, ha esetleg szabad kérdezni?

A válaszra válaszolva pedig: Kinek mi, én speciel csak a párommal szeretkezem és IMÁDOM, eszméletlenül jó érzés. A szexet csak az aszexuális emberek nem szeretik, akikben nem alakul ki nemi késztetés valami okból kifolyólag. De ilyenből nem sok rohangál...

2009. ápr. 4. 09:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!