Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok szeretik, vagy nem szeretik a szexet?
na vajon ;)
egyébként annyiban igazad van h a lányok nem MINDIG szeretik a szexet, mivel ciklikusan működik a szervezetünk, minden héten másfajta hormon az uralkodó és ez kihat a hangulatunkra és a libidónkra is. persze normális esetben ez nem annyira változó nálam pl csak annyiban mutatkozik meg, h menstruáció után 2-3 napig még nem kívánom.
a másik h ez nálam abszolút lelki alapokon nyugszik, tehát nekem idő kell amíg ellazulok, kikapcsolom a gondolataim, így ha tudom h csak fél óránk van az egészre, akkor nem is igazán élvezem, olyankor inkább orálisan elégítem ki a barátom :D
Atyagatya, te ezt honnan vetted? Mármint, ha tudsz, légyszíves válaszolj, mert tényleg érdekel. És hogyha a lányok soha ne feküdnének le maguktól egy pasival sem, akkor szerinted minden szex nemi erőszak?? :O :O Hány éves vagy, ha esetleg szabad kérdezni?
A válaszra válaszolva pedig: Kinek mi, én speciel csak a párommal szeretkezem és IMÁDOM, eszméletlenül jó érzés. A szexet csak az aszexuális emberek nem szeretik, akikben nem alakul ki nemi késztetés valami okból kifolyólag. De ilyenből nem sok rohangál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!