Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyedül érzem magam (? )

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedül érzem magam (? )

Figyelt kérdés

Mindennél jobban vágyom egy fiúra, hogy legyen aki átölel, aki megérint, akihez hozzá lehet bújni, akivel szerethetnénk egymást. Olyan jó lenne érezni valaki ajkát az ajkamon, az illatát, hallani a hangját, ahogyan hozzám szól. Sokszor van mostanában, hogy elkap a sírás, és akkor csak kínlódok, hogy nekem szükségem van egy fiúra. Elképzelem, hogy milyenek lennének a fent említett dolgok, attól pedig csak még rosszabb lesz. Olyan rossz látni, hogy mások kézen fogva sétálnak a párjukkal, nekem meg nincs senkim, egyedül vagyok.

15/L

2011. júl. 22. 10:32
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Épp ez az, hogy kezdek rágörcsölni....
2011. júl. 22. 11:54
 12/19 anonim ***** válasza:

Egyet próbálj meg elkerülni. Ne ess bele abba a csapdába amit sok lány megás magának. Ne legyél kapcsolatfüggő!

Az életed nem attól teljes hogy mindenképpen, mindig van melletted valaki. Persze jó dolog, de nem ebből áll az élet, nem szabad hogy ez legyen a központba.

Szerezz barátokat inkább és érezd jól magad :) Ennél vonzóbbá kevés dolog tehet.

2011. júl. 22. 13:16
 13/19 anonim válasza:
Én is így vagyok :( pedig nekem van egy csomó lány barátom, jól kijövök velük, tőlük igazából nem szeretnék semmit, de mással meg eddig nem jött össze 15/F
2011. júl. 22. 14:53
 14/19 hümi ***** válasza:

Jaaj én is hányszor vágyok egy olyan igazi ölelésre, de sajnos az a bizonyos valaki még nem jött el :(

szal én is így 17évesen lányként, de hát még van idő... remélem azért az öreg nyanyus időimet lesz kivel eltölteni :D

2011. júl. 22. 16:20
 15/19 anonim válasza:
De amúgy azért nem jött neke össze senkivel mert nem öö tetszettél neki, vagy miért ?? ( 2-vel ezelőtti )
2011. júl. 22. 17:48
 16/19 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, még soha nem próbálkozott senki, és én sem próbálkoztam senkinél, ahhoz nyuszi vagyok...Tehát nem volt még részem konkrét elutasításban sem.
2011. júl. 22. 18:05
 17/19 anonim válasza:
Esetleg beszélhetnénk majd Privibe ha gondolod.
2011. júl. 22. 20:44
 18/19 anonim ***** válasza:

Jah én is szívesen beszélnék veled...felkeltetted az érdeklődésemet:) Ha gondolod írj privibe;)

17/F

2011. júl. 22. 21:05
 19/19 anonim ***** válasza:

Én is így voltam bőgtem is régen de már jól vagyok, hála a psziho-könyveknek!

Találok vkit egyszer csak...

f17

2011. aug. 1. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!