Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Nagyon egyedül érzem magam.
Figyelt kérdés
Kb 1 éve nincs barátom. Aki pedig tetszene vele nem lehet semmi:S:(. Mit tehetnék? L/202011. ápr. 25. 20:48
1/9 anonim válasza:
1. mindjárt felajánlja magát 50 pasi , hajrá
2. pia , buli , 1éjszakás
3. keress társkeresőn valakit
4. mi az hogy nem lehet semmi ? olyan nincs
5. fagyi , csoki , pezsgő és egy fincsi fürdő , közben valami film ez megold minden problémát (pár órára :P)
2/9 anonim válasza:
Én meg évek óta érzem egyedül magam, mégis mit tehetnék? Bulikba nem járok, egyéjszakás kalandok nem érdekelnek, lányoknak csak partiarcok kellenek. Milyen választ vársz erre a kérdésre? Foglald el magad, menj ide-oda, vagy netes társkeresőkön nézz körül, vagy nem tudom... a tétlenségnél minden jobb.
20F
3/9 anonim válasza:
egy pasi se fog visszautasítani, ha csak egy picit is aranyos csaj vagy, ne izgulj:D
4/9 A kérdező kommentje:
elsőnek: 2, 3 nem az én stílusom , 5 ahogy írtad csak pár óráig hat
harmadiknak: már megtörtént:s , ráadásul úgy hogy jóba voltunk.....
2011. ápr. 26. 08:15
5/9 anonim válasza:
Találd meg azt az elfoglaltságod amibe örömödet leled, és ki tudja lehet épp ott fogsz találkozni az illetővel. Lesz valami közös is bennetek, és sima út az egyenes. 24F
6/9 anonim válasza:
22 FFI vagyok, nekem is ez a gondom, mint neked. Magányos vagyok, mert nem vagyok senkié.
9/9 anonim válasza:
Én hét éve egyedül bár tény nem sok mindent tettem ellene hogy másképp legyen. Szerintem kár az ilyenekkel foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!