Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Nagyon egyedül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Nagyon egyedül érzem magam.

Figyelt kérdés
Kb 1 éve nincs barátom. Aki pedig tetszene vele nem lehet semmi:S:(. Mit tehetnék? L/20
2011. ápr. 25. 20:48
 1/9 anonim ***** válasza:

1. mindjárt felajánlja magát 50 pasi , hajrá

2. pia , buli , 1éjszakás

3. keress társkeresőn valakit

4. mi az hogy nem lehet semmi ? olyan nincs

5. fagyi , csoki , pezsgő és egy fincsi fürdő , közben valami film ez megold minden problémát (pár órára :P)

2011. ápr. 25. 20:53
 2/9 anonim ***** válasza:

Én meg évek óta érzem egyedül magam, mégis mit tehetnék? Bulikba nem járok, egyéjszakás kalandok nem érdekelnek, lányoknak csak partiarcok kellenek. Milyen választ vársz erre a kérdésre? Foglald el magad, menj ide-oda, vagy netes társkeresőkön nézz körül, vagy nem tudom... a tétlenségnél minden jobb.

20F

2011. ápr. 25. 21:10
 3/9 anonim ***** válasza:
egy pasi se fog visszautasítani, ha csak egy picit is aranyos csaj vagy, ne izgulj:D
2011. ápr. 25. 21:13
 4/9 A kérdező kommentje:

elsőnek: 2, 3 nem az én stílusom , 5 ahogy írtad csak pár óráig hat

harmadiknak: már megtörtént:s , ráadásul úgy hogy jóba voltunk.....

2011. ápr. 26. 08:15
 5/9 anonim ***** válasza:
Találd meg azt az elfoglaltságod amibe örömödet leled, és ki tudja lehet épp ott fogsz találkozni az illetővel. Lesz valami közös is bennetek, és sima út az egyenes. 24F
2011. ápr. 28. 20:03
 6/9 anonim ***** válasza:
22 FFI vagyok, nekem is ez a gondom, mint neked. Magányos vagyok, mert nem vagyok senkié.
2011. ápr. 28. 20:39
 7/9 anonim ***** válasza:
Vegyél egy ilyet :D : [link]
2011. ápr. 28. 20:44
 8/9 anonim ***** válasza:
Utso b@zzeg... xDDD
2011. ápr. 28. 20:54
 9/9 anonim ***** válasza:
Én hét éve egyedül bár tény nem sok mindent tettem ellene hogy másképp legyen. Szerintem kár az ilyenekkel foglalkozni.
2011. ápr. 28. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!