Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mondjam el itthon, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el itthon, hogy barátom van?

Figyelt kérdés

Mielőtt bárki rávágná, hogy úgy, hogy "barátom van", inkább olvassa el az egészet, legyen olyan kedves :)

Nos, már 19 éves vagyok, de ez az első kapcsolatom. Igazából nálunk az ilyen mindig tabutémának számított, szigorúan is vagyunk nevelve, mintha már-már valami rossz dolog lenne, ha az ember szerelmes.

Csakhogy érthetőbb legyen a dolog: tesóm hetekig titkolta, hogy van barátnője, mert nem fűllött neki megmondani... anyám elég agresszív és erőszakos személy, bevallom, félek egy kicsit. Eddig sem nagyon engedett sehova, mióta elmúltam 18 és kiharcoltam, hogy oda menjek, ahova akarok, azóta is folyton veszekszik velem, ha a barátaimmal találkozom.

Gondoltam, olyan időpontot találok majd, mikor a csodával határos módon jókedve van... de utána? Nincs valami ötletetek, hogy könnyebbé tegyem ezt az egészet? :)

2011. júl. 20. 19:11
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
ha lesz partnered, megtanulod majd, a szád nem azért van hogy fecsegjél.
2011. júl. 22. 19:40
 12/20 anonim ***** válasza:
remélem nekem írtad! van partnerem te nagyokos. neked is szép lehet a lelkivilágod, utolsó -.-
2011. júl. 22. 19:43
 13/20 anonim ***** válasza:

nem, nem olvastam kommenteket.

konkrétan a kérdésre válaszoltam, a kisbetűs kiegészítést megfontolva, optimalizálva a lehetőségeket. nyilván a legegyszerűbb nem beszélni azzal, akivel csak macera van belőle. tök mindegy, hogy az a papagájod vagy éppen rokonod.

na, a lelki világom meg hmm? ezt hogy érted? MIT GONDOLSZ RÓLAM? O_O

2011. júl. 22. 19:46
 14/20 anonim ***** válasza:
költözz el otthonrol, menekülj! és ha majd anyádék öregek lesznek, szivasd vissza amit kaptál!
2011. júl. 22. 20:07
 15/20 anonim ***** válasza:
ülj le vele s beszéld meg,hogy: mit szólnál anya ha lenne egy barátnőm. ha kiakad s azt mondja,hogy na még mit ne vágd rá,hogy akkor mit akarsz, legyek pap, vonuljak zárdába?
2011. júl. 22. 20:09
 16/20 anonim ***** válasza:
unokákat nem akar?
2011. júl. 22. 20:11
 17/20 anonim ***** válasza:
Ez nem túl természetes. Próbáld meg "kinyomozni", hogy mi lehet az oka! Nem veled lehet a baj, inkább az ősödnek van valami rossz tapasztalata még régről, amikor ő volt ilyen korú. Ezt kell megdumálni, vagy kitaktikázni!
2011. júl. 22. 20:37
 18/20 anonim ***** válasza:

mi sem egyszerűbb, mint egy kb. élete felénél járó ember mad' ilyen régi lelki defektjeit feloldani.

szerintem esélyes, hogy az én tippemnek lehet még haszna Kedves Kérdező számára :)

2011. júl. 22. 20:45
 19/20 anonim ***** válasza:

Előző!

Csak rá kell szánni az időt és el kell gondolkozni pár dolgon. Bár mostanában ez egyre több ember számára nehézséget okoz!!!

2011. júl. 22. 21:22
 20/20 anonim ***** válasza:

vaaaagy, egy kölök tök mindegy mennyit gondolkodik, nem fogja meggyőzni a felnőtt embert a (jelen esetben tegyük fel éppen igaza van) igazáról.

viszont ha nem vív értelmetlen vitákat, akkor az egész probléma mintegy.. elhalványul.

2011. júl. 23. 06:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!