Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mondjam el itthon, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el itthon, hogy barátom van?

Figyelt kérdés

Mielőtt bárki rávágná, hogy úgy, hogy "barátom van", inkább olvassa el az egészet, legyen olyan kedves :)

Nos, már 19 éves vagyok, de ez az első kapcsolatom. Igazából nálunk az ilyen mindig tabutémának számított, szigorúan is vagyunk nevelve, mintha már-már valami rossz dolog lenne, ha az ember szerelmes.

Csakhogy érthetőbb legyen a dolog: tesóm hetekig titkolta, hogy van barátnője, mert nem fűllött neki megmondani... anyám elég agresszív és erőszakos személy, bevallom, félek egy kicsit. Eddig sem nagyon engedett sehova, mióta elmúltam 18 és kiharcoltam, hogy oda menjek, ahova akarok, azóta is folyton veszekszik velem, ha a barátaimmal találkozom.

Gondoltam, olyan időpontot találok majd, mikor a csodával határos módon jókedve van... de utána? Nincs valami ötletetek, hogy könnyebbé tegyem ezt az egészet? :)

2011. júl. 20. 19:11
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

Mindegy hogy mondod el, azon áll vagy bukik a dolog anyukád hozzáállásával kapcsolatban, hogy mennyire szimpi neki a lovagod.

És semmi gáz, én anyukám is ilyesforma, az elején nem fog neki tetszeni, de ha látja, hogy jól megvagytok akkor békénhagy. Tapasztalat.

2011. júl. 20. 19:19
 2/20 anonim ***** válasza:
53%
mondd azt hogy meleg vagy! ezután az infarktus szélén lesznek, itt bátran vágd oda, hogy "háhá milyen szerencse hogy nem vagyok meleg, szeretném bemutatni a barátnőmet"
2011. júl. 20. 20:01
 3/20 A kérdező kommentje:
Hát igen.... félek kicsit a reakciótól. Illetve, nyilván nem fogja megtiltani vagy ilyesmi, de nincs kedvem ahhoz, hogy most már bárhova elmegyek, mindig a fejemhez vágják, hogy mert a pasim miatt..
2011. júl. 20. 20:49
 4/20 anonim ***** válasza:
0%
amíg anyád apád házában élsz és ők tartanak el, addig az van amit ők mondanak, és ez így is helyes. ezáltal teljesen mindegy, hogyan mondod el (nyilván nem kell odaböffenteni illetlenül, hogy van pasim és oda megyek ahova akarok! mert ezen ki fognak, joggal akadni...) szóval hajrá, de teljesen mindegy, ha anyud nem akar elengedni, amíg az ő pénzét költöd, addig nem is fogsz menni, és ismétlem, ez így helyes...
2011. júl. 22. 19:16
 5/20 anonim válasza:
Igazából szerintem a szülőknek el kéne fogadni a gyerekük kapcsolatát nem kéne megmondani, h most őt nem szeretheted..amúgy, ha elmondod neki akkor szerintem ha ennyire szigorú akkor szerintem csak akkor lesz kiakadva, de lehet, hogy örülni fog neki.:P és utána már nem lesz semmi probléma.:P
2011. júl. 22. 19:20
 6/20 anonim ***** válasza:
mond azt most elmész itthonról majd jösz kérdi hoa mész mond hogy pasimmal találkozok
2011. júl. 22. 19:20
 7/20 anonim válasza:

szerintem minél elöb mond el ne titkold úgy ahogy a tesód .

19 éves vagy és van barátod teljesen normális és ezt anyudnak is el kell fogadnia hiszen tudhatta hogy elöb utóbb elkövetkezik az az idő amikor már nem tehet elleni semmit..örülhet amúgy anyud hogy még csak most van barátod és nem elöb.amúgy nem nehéz elmondani csak azt hiszed hogy nehéz dolog..amikor már ott vagy szemtől szembe csak annyit mondj hogy van barátod és kész..ezzel el van intézve a dolog.

2011. júl. 22. 19:26
 8/20 anonim válasza:
Hát...igaz olyankor kell felhoznod a témát amikor jókedve van...legyél előte kedves vele meg minden...és mondod neki hogy"Figyelj anya!!!Kérlek ne akadjki aon amitmondok de szeretném ha tudnád hogy van egy barátom..."Vagy nem tudom ez csak egy példa volt hátha tudok/tudtam segíteni=)
2011. júl. 22. 19:33
 9/20 anonim ***** válasza:
Az a nevelés már túl szigorú szerintem és kiskorom óta oda megyek ahova akarok de eddig semmi baj nem volt anyám tudja hogy mivel ő nevelt van eszem ahoz hogy kikerüljem az atom felesleges hülyeségeket. Amúgy készítsd elő valami vidám témával!
2011. júl. 22. 19:34
 10/20 anonim ***** válasza:
59%
utolsó! amíg nem vagy szülő addig ne ítélkezz, hogy mi szerinted túl szigorú, vagy nem....majd te eldöntöd, hogy hogyan neveled a gyerekedet...nincs semmi baj azzal, ha a kérdezőt a szülei így nevelik, és kordában tartják...nem lesznek ettől rossz szülők!!!
2011. júl. 22. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!