Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszintén! Ütöttél már meg valaha lányt? (Fiúk válaszát várom! )
Tudom, hogy itt mindenki tiszteli a női nemet, de biztos vannak akik emeltek már kezet lányra/nőre.
Ha igen, mi volt az oka?
Megbántad?
Lánytesós verekedés nem számít! :)
(Ja és én is szeretem a szilvás buktát! :))
Igyekeztem megelőzni minden lehetséges rossz választ :D
ÍÍÍÍnye hát nem tudja leírni a nevét?
Maoooorgit!
Egyszer kb. negyedikben sorban álltunk a suliban az ebédlő előtt. Általában akinél volt táska, kabát, az nemes egyszerűséggel lehajította a földre a bajárat mellé. Álltam a sorban, és kiesett elém a kupacból egy kabát. Gondoltam, nem vagyok paraszt, hogy rálépjek, fogtam, és visszatettem a kupac tetejére. Erre jött Bence, a tejfölszőke szociopata, és elkezdett lökdösni, és a "mit csináltál a kabátommal?" kérdést többször nekem szegezte. Mikor már a földön feküdtem, addig rúgdosott, míg egy tanár oda nem ért, és aztán végig ott állt, hogy biztos azt valljam, hogy elestem.
Nemsokára rá kirúgták a suliból, mert mint kiderült, tényleg szociopata volt.
24/L
Hát eléggé kis harcias típus vagyok :PP
és volt,hogy egy-két fiú felpofozott,vagy megrúgott,lökdösött,de persze rájuk uszítottam a fiú barátaimat,de volt,hogy én is nekik mentem,mert azért nehogy már olyan pofátlan legyen,hogy megüt/megrúg.
Visszagondolva elég szánalmasok voltak,mert általában a csendesek verekedtek fiúkkal,lányokkal,persze általánosban.De részben ez kovácsolt össze mindenkit.Igazából mindenki egy fiút piszkált,aki ritkán beszélt,8 év alatt 5x hallottam beszélni.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!