Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszintén! Ütöttél már meg valaha lányt? (Fiúk válaszát várom! )
Tudom, hogy itt mindenki tiszteli a női nemet, de biztos vannak akik emeltek már kezet lányra/nőre.
Ha igen, mi volt az oka?
Megbántad?
Lánytesós verekedés nem számít! :)
(Ja és én is szeretem a szilvás buktát! :))
Igyekeztem megelőzni minden lehetséges rossz választ :D
aha...5-6 évesen...nemhagytam magam:D:D
kis hülye voltam,miért bánjam?:D
jah meg a szilvás buktát nagyon szeretem:D
Megütni még nem, de egyszer megrúgtam egyet. Elsős voltam, és a betonpályán a srácokkal ilyen kakasviadalt játszottunk, hogy egymás nyakába ültünk és kergettük egymást. Erre a csaj, akit eleve nagyon nem szerettem, odajött, és lelökött a betonra a haverom nyakából. Eléggé fájt és egy pillanatra elvesztettem a fejem, és utána rúgtam egyet, ami talált is. Igazából nem tudom őszintén bánni, képmutató meg nem akarok lenni. De a mostani fejemmel úgy érzem, hogy sose tudnék megütni csajt. De igazából fiút se szívesen. Minek?
20f
Igen.Egy régi nőmet megtéptem,meg kapott egy maflást.
Nekemugrott,megfenyegetett,hogy tönkre teszi az életem,kirúgat a melóhelyemről meg hasonlók.
Egy dolog a szakítás,meg megint más elvenni az ember megélhetését,uh lebeszéltem erről.
Ha meg valaki fenyegeti a megélhetésem,akkor nem érdekel a neme.
Nekem óvodás koromba húzta meg úgy a fiú a haja, hogy a markában maradt egy jó nagy csomónyi... anyukám el is tette az első udvarlás jeleit :))
De eddig (kopp,kopp,kopp) 20 éves koromig,nem akart bántani egy férfi sem :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!