Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez csak a pia miatt volt? O. O
Figyelt kérdés
Tegnap voltam egy falusi bálban. Volt ott egy 31 éves "srác", (aki mellesleg katona) aki hívott táncolni, és kétszer is "keringőztünk"... :) Nagyon jó volt, bár életemben most keringőztem először... ő volt a "tanárom"! :) A testvéremmel jóban vannak, és onnan ismert, és felkért... Én elmentem vele... Egy ideje már nyomtuk, amikor éreztem, hogy a keze igencsak lejjebb van a derekamnál! Már majdnem a fenekemen volt... Én akkor elhúzódtam tőle, gondolom tudja, hogy miért... :) Volt egy rész, amikor lassú zene ment, és elkezdtünk "lassúzni", én meg bukdácsoltam mellette, annyira irányított :)) Volt egy rész, amikor tök közel hajolt az arcomhoz, és már majdnemhogy összeért az orrunk... :) Kicsit már be volt "csiccsentve", lehet, hogy ezért volt ilyen??? Nem volt berúgva, de volt benne egy kis ital...2011. júl. 17. 16:47
3/8 anonim válasza:
biztos a pia miatt mert az írásod alapján 16 lehetsz... és nem gondolom, hogy amúgy egy 31 éves rád mozdulna.
4/8 anonim válasza:
Pia hatása alatt az agy "leereszt" egy picit, így hatalomra törhetnek a tudatalatti érzések/gondolatok. Előjött belőle az állat, tetszettél neki.
5/8 anonim válasza:
Szimpla szexuális vonzódás,... hagyd a fenébe...
6/8 A kérdező kommentje:
A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:49
Amúgy tényleg 16 vagyok :D
2011. júl. 17. 17:03
7/8 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy a pia miatt. De amúgy keringőzni nem nagy cucc. Neked is ment elsőre:) Egyszerűen nyomult mint mindenki más tette volna. Ilyen típus aki táncol és bókol, meg vetkőztett.
8/8 anonim válasza:
igen, a pia miatt.
hidd el, túl fiatal vagy hozzá :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!