Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért lehet az, hogy megmagyar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lehet az, hogy megmagyarázhatatlanul vonzódok valakihez, szinte lelki társamnak érzem, megmagyarázhatatlan egyezéssel minden téren?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Megismerkedtem egy pasival, 5 évvel idősebb nálam, már az első pár chat szóváltásba éreztem valami megmagyarázhatatlan dolgot vele kapcsolatban. Nagyon nehezen jött össze a találkozó, de az első percben megvolt az a plusz, az a szikra, az a bizonyos megmagyarázhatatlan bizalom, nyugalom, önfeledt órák. Konkrétan fél órának tűnt, de 7 órán keresztül beszélgettünk. Sosem éreztem ilyen dolgot, ami tényleg annyira megmagyarázhatatlan. Na de...valahogy minden ellenünk van, bármit beszélünk meg, tőlünk független okok miatt mindig meghiúsul, és olyan dolgok állnak elénk, amit nem tudunk megoldani, pont azért mert nem rajtunk múlik.. lehet, hogy a lelki társam találtam meg? És ebből nem lehet szerelem, azért nem engedi az élet? Valakivel volt már hasonló eset? Hogyan tudtátok megoldani?

ma 17:10
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nincsen lelki társ, se ikerláng, se Nagy Ő/Igazi ha ti nem tudjátok megoldani, hogy együtt legyetek és az életre fogjátok rá.
ma 17:14
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Miért gondolod megmagyarázhatatlannak, ha a lelki társadnak érzed?

Lehet mindig azt mondja, amit hallani akarsz, ezért bele bolondultál, hogy tökéletes.

ma 17:19
 3/5 anonim ***** válasza:
73%
Beteg vagy
ma 17:28
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem oldottuk meg
ma 17:54
 5/5 anonim ***** válasza:
Nincs olyan, hogy minden ellenetek van, maximum azt hazudja neked, hogy most ez vagy az történt, hogy ne kelljen veled találkoznia. Vagy kiderül, hogy van a felesége és gyerekei akik "belerondítanak" a nagy szerelmi idillbe, magyarul nem független ezert mondja le a találkákat sorra. Mesélj, mik az akadályok?
ma 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!