Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az emós srácok komolyan azt hiszik, hogy bejönnek a csajoknak?
Annyira férfiatlanok, egyszerűen gusztustalan, hogy vasalják a hajukat, lakkozzák a körmeiket és kifestik a szemüket és vannak vagy 30-40 kilósok.
Miért hiszik azt, hogy ez bejövős? Vagy hogy ez normális? Azzal lennének "egyéniségek", hogy szégyent hoznak arra, amik (vagyis férfiak - elvileg)?
Jól kihasznált akkor a csajszi... Ha ilyennel van dolgod legközelebb, ne dőlj be neki.
És ha meghallod az emó szót megint vkitől így, hagyd ott rögtön. :D
Okés!Így lesz!;)
Csak most eléggé magam alatt vagyok mert nekem ő volt az első barátnőm!:(
Totál kivagyok,de majd rendbejövök!
Az fáj benne a legjobban hogy én tiszta szívemből szerettem őt,ő pedig ilyen lépést tett...
De am már voltak rá utaló jelek,amiből gondoltam hogy ez lesz...Talán jobb ez így.
Üdv!
18/F
19:08es vagyok
igen, ez stílus nem divat. most nézzük a reppereket...bő pólók, ez ma hol divat? a mai divat inkább azt diktálja h testhez állóbb felsők legyenek. teljesen az ellenkező cuccot veszi fel a repper, de nem azért mert azt hiszi h divat és nem is azért mert lehet jobban bejön a csajoknak, hanem azért mert így jobban érzi magát, a saját stílusában.
és sztem ezzel nincs is gond. elég gáz lenne ha mindenkinek a stílusa ugyan olyan lenne.
Mármegint abba botlok h oltogatják az emo-t :/ :S
Mi a baja mindenkibek az emo-val?!
Ez is 1 fajta stílus/életérzés... nemértem mmiért kell mindig minket oltogatni??!!
ha meg enyire mondjátok h miért ilyenek/olyanok akkor---> a retro feelinges-ek miért öltöznek b**isan?? full rózsaszín stb....
Na ők gusztustalanok és homisak!!
Az emo nem az!!
És sok lánynak bejön ez a stílus..többek között az enyémnek is....
16/F emo
"És sok lánynak bejön ez a stílus..többek között az enyémnek is....
16/F emo"
Van lányod? :O az már karrier : DdD
Sértegettünk téged, nehari, h b*megolsz?
És oltogatásról sem volt szó, egyszerűen arra vagyok kiváncsi, h mért vagytok ennyire férfiatlanok? Ezt a vak is látja rajtatok, úgyhogy nem kell itt a sértődöttet jétszani.
"Minden csaj bukik az emos 'pasikra'...:( "
igen minden kis 14-15 éves tinilány esetleg...majd felnőnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!