Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Körülmetéltetnétek-e magatokat, ha a párotok erre
kérne?
Figyelt kérdés
A feleségem pár hónapja kezdett el azzal nyaggatni, hogy jobban tetszene neki, ha körül lennék metélve. Már szinte napi szinten téma ez nálunk és ma odáig jutott a dolog, hogy azt mondta, ha szeretem, megteszem ezt érte, mivel még sosem kért tőlem semmit sem (ez igaz is). Ti megtennétek a párotokért? Ha nem teszem meg, akkor az azt jelenti, hogy nem szeretem igazán? Nagyon szeretem őt, így azt szeretném, ha teljesülnének a vágyai, de ezzel tényleg kifejezhetem az érzéseimet?
Körülmetélésre, csak a fitymaszűkület adhat okot. Nem veszélytelen a beavatkozás, mert el is cseszhetik a műtétet, pláne egy olyan országban, ahol csak az orvosok legalja marad itthon, a krémje meg külföldre megy.
2009. ápr. 1. 03:04
22/33 anonim válasza:
Na azért ez nem igaz, h a fitymaszűkület az egyetlen ok, az orvosok elgaljáról amit moindtál, nos ez més kérdés ..
De tény ami tény, esztétikai okoból egyre több sráctól hallom, hogy megcsináltatja. Még tovább megyek, ez csak nálunk ütközik ilyen nagy ellenállásba, én elég sok nyáron vagyok úgymond nyugati nidistrandokon, és bizony a fiatal srácok igen nagy része metélt ..... Vajon miért divat ott inkább mint nálunk?
2009. ápr. 1. 10:23
23/33 anonim válasza:
áááá viccelsz! biztosan nem tenném meg.a szerelmedet nem kérheti hoyg igy bizonyitsd.szerintem ne tedd meg.
2009. ápr. 1. 19:08
24/33 anonim válasza:
Ha most negedsz nem lesz megállás
Ha tényleg szeret elfogad olyannak amilyen vagy és nem zsarol
Holnap ha azzal áll elő, hogy heréltesd ki magad, mert az milyen izgis, akkor te megteszed?
és mi az hogy szült nekem/nekünk két gyereket? mi ez teljesítménymánia? a gyerek meg a termék?
nem, nem metéltetném körül magam divatból, nem ok nélkül van az a ott
2009. ápr. 2. 09:48
25/33 anonim válasza:
"nyugati nidistrandokon, és bizony a fiatal srácok igen nagy része metélt" nem divat hanem az angolszász országokban ez nagy üzlet
2009. ápr. 2. 09:51
26/33 anonim válasza:
Szerintem nem azzal fejezed ki az erzeseid ha korulmetelteted magad...Azzal csak tonkreteszed az elvezeted az agyban...
2009. ápr. 3. 22:50
27/33 anonim válasza:
Egyik barátomnak a mennyasszonya török és bár elég világiasak voltak egy csomó kérdésben (pl. házasság előtti szex), ettől még a házasság melletti végső elkötelezettségként megkövetelte tőle az apósa, hogy metéltesse körül magát. Azóta sem bánkódik emiatt, mert évek óta boldogan élnek.
2010. márc. 5. 23:56
28/33 anonim válasza:
Bár jár némi kellemetlenséggel, de boldogan teljesíteném a kérését!
2010. ápr. 26. 20:12
29/33 anonim válasza:
Én is megtenném.
2011. máj. 22. 22:04
30/33 anonim válasza:
Ha valaki felnőttként csonkoltatja magát, meg sárkányt varrat a hátára, az egy dolog.... igazából pici gyerekeket csonkítani nagyon undorító... velem is ezt csinálták és nagyon elítélem... nem adták meg a választás jogát nekem és most van egy kiszáradt, undorító makkom, ami foltos és érdes felületű.... nagyon gáz, NAGYON
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!