Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Körülmetéltetnétek-e magatokat, ha a párotok erre
kérne?
Figyelt kérdés
A feleségem pár hónapja kezdett el azzal nyaggatni, hogy jobban tetszene neki, ha körül lennék metélve. Már szinte napi szinten téma ez nálunk és ma odáig jutott a dolog, hogy azt mondta, ha szeretem, megteszem ezt érte, mivel még sosem kért tőlem semmit sem (ez igaz is). Ti megtennétek a párotokért? Ha nem teszem meg, akkor az azt jelenti, hogy nem szeretem igazán? Nagyon szeretem őt, így azt szeretném, ha teljesülnének a vágyai, de ezzel tényleg kifejezhetem az érzéseimet?
Ha a barátnőm megkérne hogy ugorjak ki az ablakon, megtenném minden szó nélkül!!! De ha valaki a farkam felé egy szikével közeledne az aznap szarna utoljára..Tudom hogy divat hogyha valaki ZSIDÓ!! De emberek ez már kicsit túlzás...:S A körülmetélés elég zsidó filinget adna neked..a barátnőd zsidó?? vagy mi baja azzal hogy van fitymád??
Szebb jövőt!!
2009. márc. 31. 18:54
12/33 anonim válasza:
Nekem is ez volt az elso gondolatom , mint az utolso valaszolonak, hogy zsido ? Maskulonben semmikeppen sem tennem meg, hiaba szult nekem ket gyereket ,ez nem hatalmazza fel arra,hogy ilyeneket varjon el toled! En a mellemet akartam megoperaltatni,mert azt hittem nem tetszik a paromnak(mert nekem nem). Amikor elmondtam,meg neki allt feljebb. Nem vagyok normalis ha megteszem. O igy szeret ahogyan vagyok ! Es ne merjek elmenni ilyen operaciora,mert ennek semmi ertelme sincsen. Tehat ha szeret ugy szeret ahogyan vagy es nem ugy ,ahogyan o elkepzeli.Miert ? A ket gyerek szuletese elott megfeleltel neki igy ? (Ezek szerint igen) Akkor most miert akarna ,hogy mas legyel ? Gondold meg ! Szerintem ne tedd !
2009. márc. 31. 19:05
13/33 anonim válasza:
en nem hiszem h megtennem csak az o kedveert,akarhogy is szeretem.
o konkrtean miert akarja h korulmeteltesd magadat? ebben a korban az amr nagyon fajdalmas... :-s
2009. márc. 31. 19:07
14/33 anonim válasza:
na meg annyit, hogy az ex baratom korul van metelve, o zsido es abszolut nem birta sokaig, szoval sztem ez nem attol fugg, igaz, nagyon erzekeny volt neki minden aprosagnal mar pisszegett.
2009. márc. 31. 19:10
15/33 anonim válasza:
basszus télleg ez volt a sex és new yorkba tegnap és akkor is kicsit kiakadtam....mit bizonyítasz avval ha megcsonkíttatod magadat...szerelmet??? nem hiszem hogy egy bőrdarab eltávolíttatásával ezt lehet/kell bizonyítani...attól nem lesz jobb/rosszabb a szex...szerintem ennyi erővel te is kérhetnéd hogy vágassa le néhány ujját mer neked ugy jobban tetszik...inkább csináltass tetkót...az is örökre marad és sokkal szebb is
2009. márc. 31. 19:13
16/33 A kérdező kommentje:
Nem zsidó, csak úgy látom, hogy most erre a témára nagyon rá van állva. Én is kétségesnek tartom, hogy a szerelmemet ilyen módon kelljen bizonygatnom.
2009. márc. 31. 19:14
17/33 anonim válasza:
én lány vagyok, ilyet sose kérnék. nem hiszem hogy ezzel kéne a szereteted kifejezned felé. főleg ha már 2 gyermeketek is van..
2009. márc. 31. 19:36
18/33 anonim válasza:
Nem tenném meg. 24/F
2009. márc. 31. 20:05
19/33 anonim válasza:
én egy nő kedvéért nem csinálnám meg... nekem tetszik ahogy van, fogadja el ő is :)
2009. márc. 31. 23:08
20/33 anonim válasza:
Szerintem csak a hatalmát akarja ezzel megmutatni feletted. Ha megteszed, úgy, hogy te nem akartad, ő elégedetten mosolyog majd, te meg sajnálhatod egész hátralévő éltedben. Ennek semmi köze a szerelemhez vagy szeretethez, ezt szerintem te is belátod! A gyerekeket meg azért szülte, mert ő a nő, és csak ő képes rá. Ez egy csodás dolog ami megéri a szenvedést, hogy a világra hozza a közös gyermekeiteket, megajándékozzon téged és önmagát is azzal a rengeteg szép érzéssel és élménnyel, amit a gyerekek adnak. Nem pedig úgy állni hozzá, hogy "ha én szenvedtem szenvedj te is"... Nem is értem... Szerintem ha neked eddig nem jutott eszedbe magadtól, nem akarod megcsináltatni ezt a műtétet. Más kedvéért ne feküdj kés alá! Ezzel semmit nem bizonyítasz! És utána lehet, hogy még több műtétet kér. A végén meg csak a fejed marad.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!