Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Körülmetéltetnétek-e magatokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Körülmetéltetnétek-e magatokat, ha a párotok erre kérne?

Figyelt kérdés
A feleségem pár hónapja kezdett el azzal nyaggatni, hogy jobban tetszene neki, ha körül lennék metélve. Már szinte napi szinten téma ez nálunk és ma odáig jutott a dolog, hogy azt mondta, ha szeretem, megteszem ezt érte, mivel még sosem kért tőlem semmit sem (ez igaz is). Ti megtennétek a párotokért? Ha nem teszem meg, akkor az azt jelenti, hogy nem szeretem igazán? Nagyon szeretem őt, így azt szeretném, ha teljesülnének a vágyai, de ezzel tényleg kifejezhetem az érzéseimet?
2009. márc. 31. 18:33
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
95%
Kérd meg, hogy csináltasson szilikon melleket, mert neked az tetszene, és ha szeret, tegye meg...Kíváncsi vagyok, mit szólna hozzá...Én biztos nem vonulnék szike alá senki kedvéért, csakis a magam kedvéért...
2009. márc. 31. 18:35
 2/33 anonim ***** válasza:
95%

ha a parod azt mondja, operaltasd magad nove, mert azt akarja es csak igy mutathatod neki ki a szerelmedet, vagy ugorj ki az ablakbol, megtenned?

A te eleted, a te nemiszerved, annyit tudsz tenni, hogy elmesz az orvoshoz es o vazolja a teendoket, milyen lesz, hogy lesz es ezutan, merlegeled, hogy akarod e.

2009. márc. 31. 18:37
 3/33 anonim ***** válasza:
95%
Semmiképpen, mondd meg neki, ha nem tetszik, hagyjon el. Az érzéseket pont nem ezzel kell kifejezni, és ezt neki is tudni kellene....
2009. márc. 31. 18:39
 4/33 anonim ***** válasza:
94%
Amúgy is, szerintem rosszabb lesz tőle a szex, szóval azon kívül, hogy máshogy néz ki, ilyen téren nem sok jelentősége van.
2009. márc. 31. 18:41
 5/33 anonim ***** válasza:
100%

hogyne lenne jelentősége

nem eg yhaverom pontosan a barátnője kedvéért csináltatta meg, és nem is bánja ...

2009. márc. 31. 18:42
 6/33 A kérdező kommentje:
Azért ez mégsem olyan, mint a nővé operáltatás, de azért az elgondolkodtató, hogy ezzel valakit tényleg boldoggá-e lehet tenni és hogy ezzel ki tudom-e fejezni az érzéseimet. Más asszony lehet, hogy kocsit kér Karácsonyra vagy saját plasztikai műtétet... ő meg ezt, még nem tudom, hogy mit tegyek.
2009. márc. 31. 18:46
 7/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert ez nem járja.De ilyet akkor sem kérhet tőled basszus.Csak azért hogy ő tovább élvezhesse a szexet és esetleg szebb látvány legyen, neked pár hétig biztos érzékeny lesz odalent.Én biztos hogy nem tenném meg.Ez szemétség, így akárkit meg lehet zsarolni.Azt is mondhatta volna, hogy ha szereted őt,akkor kasztráltasd magadat, mert így eszedbe sem jutna megcsalni.Vagy ha azt mondta volna hogy ugorj le egy szakadékba, mert még úgysem kért tőled semmit és ha nem csinálod meg akkor nem is szereted?Te is találj ki valamit és mondd neki ugyanezt, de valami műtéttel kapcsolatos dolog legyen.Aztán ha azt mondja hogy nem, akkor sértődj be mint egy kisgyerek, így majd megtudja hogy milyen érzés ilyen helyzet elé állítani a másikat.Lehet hogy kicsit durván fogalmaztam, de én ezt csinálnám a párommal, ha lenne és ha hasonló helyzetbe kerülnénk.
2009. márc. 31. 18:46
 8/33 anonim ***** válasza:
100%

Óhhh.. nehogy már azzal kelljen bizonyítanod a szerelmed vagy a szereteted, hogy levágatod a fitymádat... miért zavarja az őt? Csak nem sok Szex és New Yorkot néz?

Egy fityma semmiben sem zavarja se az orális szexet, se a rendes szexet, se jobb nem lesz tőle az életetek se rosszabb. Gondolom a melle már megereszkedett neki egy kicsit. Csináltassa meg. Vagy van egy kis háj a hasán... szívattassa le... elképzelem az arcát ahogy ezeket mondod neki...

2009. márc. 31. 18:47
 9/33 anonim ***** válasza:
100%
Annyi előnye lehet hogy érzéketlenebb lesz tőle a péniszed és jóval később fogsz elmenni.Tovább bírod a szexet.Ennyi.
2009. márc. 31. 18:47
 10/33 A kérdező kommentje:
Valamilyen szinten igazat adok az asszonynak...szült nekem/nekünk 2 gyereket és jóval többet szenvedett értük, mint én ezzel a dologgal.
2009. márc. 31. 18:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!