Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van esélyem 14 éves létemre a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esélyem 14 éves létemre a 18 éves fiúknál?

Figyelt kérdés

vagyis már évek óta ismerek kb. 3 fiút, a tesóm által, mert hogy a tesómmal osztálytársak.

igaz van barátnőjük, de nem látom úgy hogy ezek tarós kapcsolatok lennének :))

és nagyon, de nagyon bejönnek nekem.

és már mindegyikőlyükkel beszélgettem, egyikkel haza is jöttem a suliból, a másikkal telefonon, a 3.al pedig neten :))

sok ez a 4 év különbség? valahogy az idősebb fiúkra bukok.

még nem volt úgy igazán pasim...

előre is köszi a válaszokat. :D

14/L

2011. júl. 13. 10:05
1 2 3 4 5
 31/45 A kérdező kommentje:
igen, nyugi :))
2011. júl. 13. 11:20
 32/45 anonim ***** válasza:

szerintem is gyerek vagy meg es nem nagyon lessz eselyed , habar kitudja ? mert nkm is tavaj (akkor 13 voltam) osszejottem egy 18 eves sraccal s nem is ereztem vlmi jol magm vlm ( a korkulombseg miatt) , meg rajottem h a sexre hajt ezerott hagytam ! de hgyh ossze is joaz vlmeikkel akkor is hiaba mert par het utan lehe h elvarjak h lefekudj vele s lht h te meg nm ugy erzed s ha nm fekszel le vele akkor megmondja h kis taknyosvagy es otthagy , v rosszabb esetbe lefekszel vl s o meg atver , jol mgb*sz es otthagy ^^.

szerintem hagyd oket a p*csba :-j , keressel 15 ev koruli baratot magadnak jobban jarsz ! de te tudod :D , en megbantam h osszejottem aval a sraccal s azota hanyagolom is a 17-18 ev feletti pasikat !

14/L

2011. júl. 13. 11:33
 33/45 anonim ***** válasza:
0%
szerintem ez a vélemény nem töri meg a CSŐLÁTÁST
2011. júl. 13. 11:34
 34/45 A kérdező kommentje:

köszi az utolsó előtti személy válaszát. :)

azért megnyugtató, hogy nem vagyok egydül evvel :)

és megfogadom a tanácsod.

2011. júl. 13. 11:47
 35/45 anonim ***** válasza:
0%
dehogy fogadod meg. fogamzásgátlót tudod már milyet fogsz szedni?
2011. júl. 13. 11:48
 36/45 anonim ***** válasza:

Dehogy fog szedni, inkább azt a pénzt elkölti Conzerv cipőkre, különben is az ilyet titkolni kell anyuci elől. Meg hát az nem is olyan menő, sokkal menőbb a pénztárcában tartott, agyonkarcolt Durex gumi, hiszen azt tudja mutogatni a barinőinek. Meg mondjuk azt sem fogja használni.

Alig várom ezt a kérdést:

"Sexeltem egy 18 éves sráccal és belémélvezett, nagyon félek, lehetek terhes?"

2011. júl. 13. 12:15
 37/45 A kérdező kommentje:

köszi a választ :)

de attól viszont lehettek terhes nem?bocs de nemigazán vagyok MÉG képben az ilyenekkel.

2011. júl. 13. 12:25
 38/45 anonim ***** válasza:
fake and gay
2011. júl. 13. 12:26
 39/45 anonim ***** válasza:
Vagy már egyáltalán 14??Vagy csak odaírtad...mert ha fiatalabb vagy,akár csak pár hónappal,és összejössz egy 18 éves sráccal,jól megd*g,még mielőtt elmúlnál 14.Otthagy,összetörik a szíved,feljelented,csávó megüti a bokáját.Persze mondjuk az a balf*sz 18 éves,aki 14 éves kislánnyal kezd,az megérdemli.De te is megérdemled,hogy megd*gjon,ha csak ennyi eszed van,hogy ennyi idősen 18 éves srácokat hajkurászol.Menj,játssz inkább az udvaron,vagy tudom is én(bár a mai 14 éveseknek ez már nem jelent örömet,sajnos)...
2011. júl. 13. 13:41
 40/45 A kérdező kommentje:

szeptemberben lesz 15, de azthiszem ez nem változtat semmin.

azért kösz :)

2011. júl. 13. 14:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!