Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van esélyem 14 éves létemre a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esélyem 14 éves létemre a 18 éves fiúknál?

Figyelt kérdés

vagyis már évek óta ismerek kb. 3 fiút, a tesóm által, mert hogy a tesómmal osztálytársak.

igaz van barátnőjük, de nem látom úgy hogy ezek tarós kapcsolatok lennének :))

és nagyon, de nagyon bejönnek nekem.

és már mindegyikőlyükkel beszélgettem, egyikkel haza is jöttem a suliból, a másikkal telefonon, a 3.al pedig neten :))

sok ez a 4 év különbség? valahogy az idősebb fiúkra bukok.

még nem volt úgy igazán pasim...

előre is köszi a válaszokat. :D

14/L

2011. júl. 13. 10:05
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:

14 évesen még jó, hogy nem volt komoly kapcsolatod... Általában az embernek 18-20 fölött szokott komoly kapcsolata lenni... Ne légy már nevetséges.

Meg mondjuk jobb helyeken 14 év alatt egyáltalán nincs kapcsolata az embernek. Ha igen, ott már bajok vannak.

2011. júl. 13. 10:33
 12/45 anonim ***** válasza:
30%
azt a tényt nem közlöd, hogy neked azért is fontos, hogy legyen jó idös a pasi, mert ezzel te személy szerint kibe ba szott menő leszel a barátnőid körében. ezt miért nem mondod? ja, és azt sem mondod, hogy egyetlen dolog, amivel meg tudnád nyerni a fiukat, az a tested, ami gondolom most kezdett el fejlödni, mutogatod az ujdonsült cicidet a fiuknak. a testedért jelenleg nem tettél SEMMIT! nem izzadtál nem dolgoztál, nem küzdöttél semmit, hogy olyan legyen amilyen.
2011. júl. 13. 10:35
 13/45 A kérdező kommentje:

hát engem nem az érdekel, hogy menő legyek, nem tudom miért ítélkezel ennyire felőlem.

és tényéeg nem ismersz, mert egy csomó mindent tettem azért hogy úgy nézzek ki, ahogy most kinézek. /:)

azért kösz a válaszokat. :)

2011. júl. 13. 10:38
 14/45 anonim ***** válasza:
10%
14 évese lol.biztos ÉVEKben mérhető a munka, amit teszel magadért, mint szellemi, mind testi fejlödést tekintve.basszus ne idegesits már, pár éve még olvasni sem tudtál.
2011. júl. 13. 10:39
 15/45 anonim ***** válasza:
10%

Ja, heti egyszer eljárt hipihopi táncra... Plusz nagyon sokat kellett tekeregnie ahhoz, hogy tökéletesek legyenek a tükörbenpózolóscsücsörítős képei...

Taknyostaknyostaknyostaknyostaknyos!!!

2011. júl. 13. 10:40
 16/45 A kérdező kommentje:

=))))))))

mindenki magából indul ki.:))

najó, mindegy. kösz a válaszokat. :D

2011. júl. 13. 10:41
 17/45 anonim ***** válasza:
10%

mindenki magából indul ki.:))

Sz arabb és gyerekesebb szöveg nem jutott eszedbe, mini taknyos?

2011. júl. 13. 10:42
 18/45 anonim ***** válasza:
az a baj, hogy te itt vagy 14 évesen, azt hiszed, hogy full nő vagy, és felnőtt, de ennek ellenére 24 évesen mégsem leszel befolyásos, elismert ember, hanem csak a küszöböt fogod rágni körülbelül, hacsak nem szopod be magad valami gazdag kan lába közé, hogy eltartson.
2011. júl. 13. 10:45
 19/45 A kérdező kommentje:

hát legalább megvédem magam. :))

:)

2011. júl. 13. 10:45
 20/45 A kérdező kommentje:

hát nem hiszem hogy full nő vagyok

és még nem is akarom. :)

2011. júl. 13. 10:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!