Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélyem 14 éves létemre a 18 éves fiúknál?
vagyis már évek óta ismerek kb. 3 fiút, a tesóm által, mert hogy a tesómmal osztálytársak.
igaz van barátnőjük, de nem látom úgy hogy ezek tarós kapcsolatok lennének :))
és nagyon, de nagyon bejönnek nekem.
és már mindegyikőlyükkel beszélgettem, egyikkel haza is jöttem a suliból, a másikkal telefonon, a 3.al pedig neten :))
sok ez a 4 év különbség? valahogy az idősebb fiúkra bukok.
még nem volt úgy igazán pasim...
előre is köszi a válaszokat. :D
14/L
Első válaszolóval totálisan egyetértek.
Kezdjük ott, hogy ha van egy kis eszük a 18 éveseknek, akkor te még pisisnek számítasz.
Szerintem inkább egy atyai pofonra van esélyed. És most menj vissza a szobádba barbizni.
Kis taknyos.
Tavaly nekem is tetszett egy 18 éves srác (akkor voltam 14), de aztán feladtam, mert nagyon reménytelennek éreztem :D Amúgy akkor én is azt hittem, hogy az idősebbekre bukok.
...És a mostani (első) barátom 16 éves és imádom.:)
Amúgy ezzel az a baj, hogy 14 évesen nem hinném, hogy szexelni akarsz (bár ki tudja..), ezek a fiúk meg már napi szinten kefélnek.
15/L
gondolom a családod is mintacsalád.
apukád, anyukád (ha házasok egyáltalán), akkor elismert, sikeres emberek, becsületesek, szorgalmasak, és TE ezt látod tölük, ezt tartod mintakékpnek.mondjuk, ha 14 évesen egyetlen dolog, amiben a lehetöségeidet látod, az a tested, akkor az elsö mondatom nem igaz rád.
s ettől meg miért lennék ribanc?na halljál már oda.
szerintem nem vagy tisztában a ribanc szó jelentésével. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!