Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélyem arra, hogy 19 éves létemre ne kelljen egy kapcsolatot az ágyban kezdenem?
Ez a második pasid nagy bunkó volt, ne is törődj vele. De főleg ne hagyd, hogy az önbizalmad miatta rendüljön meg.
Az való igaz, hogy a pasik hamarabb (és valószínűleg másképp) kívánják a szexet, és nehezebb magukat visszafogniuk. De hidd el, vannak normális pasik is, akik a saját józan eszükkel képesek megérteni a helyzetet. És becsülnek téged annyira, hogy nem rohannának azonnal le, bármennyire is azt diktálná az ösztön. 24/F
Sajat peldam alapjan mondva a valaszom: IGEN, TALALHATSZ
majdnem 18 voltam, tobb mint egy evet vart ram a parom...(nem vak, nem hulye, szep es aranyos srac, nem csalt meg, es nem is csalna meg soha.) En azt mondom neveles kerdese az egesz. O megertette, hogy nem szeretnek sietni. Szeretett, megertette, hogy hanyadan allunk:) mikor mar jo alapja volt a kapcsolatunknak johetett minden mas:) szerintem a szerelem es a bizalom nelkulozhetetlen. Higgy benne, keresd es megtalalod a megfelelo embert:)
Udv
Köszönöm a válaszokat!
A pár hónap semmiképp sem lenne több, mint fél év, és előtte már tennék felfedezőtúrákat, ha értitek mire gondolok :)
Csak hát én a szexet nem egy létszükségletnek tartom, ha egyedül vagyok, hanem egy kapcsolat kiteljesedésének első lépcsőfokaként tartom számon. Az nekem annyira bensőséges, ahhoz kell annyi bizalom, hogy egy vadidegennel, akit ismerek egy hónapja, még ne történjen meg. Csak tényleg félek tőle, hogy a mai világban nem találok olyan fiút, aki ezt el tudja fogadni. Csak nem tudom elképzelni, hogy valakinek, akit ismerek egy hónapja, megmutassam magam, és kitárulkozzak előtte teljesen. Tudom, hogy ez furcsa a mai világban ennyi idősen, ezért is kérdezem, hogy van-e még ilyen furcsa fiú. De ezek szerint van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!