Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A körülmetéltség zavar bárkit is bármiben?
Figyelt kérdés
2011. júl. 13. 00:11
1/13 anonim válasza:
Igen, főleg azokat az idótákat, akik azt hiszik, hogy csak a zsidóknak lehet olyan.
2/13 anonim válasza:
Igen, a bacilusokat...nehezebben tudnak megtelepedni...!
3/13 anonim válasza:
Picit húzódik,amikor mosolygok.22/fas%fej
5/13 anonim válasza:
Hát engem fitymaszűkület miatt metéltek körbe még 10 évesen. Első pár nap kellemetlen volt ugye hiányzott a bőr és a makk akkor érintkezett először a külvilággal na az nem volt jó. Viszont egy hét max 10 nap után semmi. Semmi különös alkalmazkodik. nem fáj nem irritál semmiben sem. Egyáltalán semmiben sem. Nincsen semmi különös benne. Önkielégítés se lett roszabb ettől bár nem tudom milyen ha fityma van ott, de érzékeny maradt az orgazmus is jó érzés. Ja és lehet a bőrt is húzni csak alúrább kell megfogni, de kézzel jobb bár kell valami + dolog hozzá. nyál folyékony szappan. de ez csak fokozza az élvezetet. több körülmetélés jellegű kérdést olvastam már és totál le voltam döbbenve hogy sokan ellenzik. olyan, hogy kiszárad, ez akkora hülyeség mint, hogy a katolikus papok között nincsen pedofil. vagy, hogy ronda szerintem nem bár egy pénisz szerintem nem szép szebb egy punci. Na mindegy én tökéletesen meg vagyok így is habár egyszer de csak egyszer kipróbálnám milyen egy hétig fitymával élni. ja és az orvosok szerint a nemi betegségektől is jobban vagyunk védve. Amúgy engem csak ez a zsidó dolog zavar. pont ezért nem is igazán szeretek erről szemtől szemben senkivel sem beszélni, mert ilyenkor rögtön annak gondolnak.
6/13 A kérdező kommentje:
köszi 0:24 engem mindíg lenéztek emiatt és csak ezért érdekelt hogy rosszabb e nekem emiatt
2011. júl. 13. 00:31
7/13 anonim válasza:
Én nem vagyok zsidó gyűlölő. erről a dologról nem is nagyon szoktam beszélni a családunkba is csak én tudom meg a szüleim. még két tesóm sem. Nem kell erről beszélni, de rosszabb nem lesz ettől senkinek sem az élete. intelligenciánk sem lesz kevesebb. sokan babár dolognak tartják, de miért? ez csak egy kis bőr ami lekerül nem a kart vágják le. ha bármiféle negatív dolgot okozna gyanítom soha senkinek nem hajtanák végre.
8/13 anonim válasza:
Én is körülvagyok "metélve" fitymaszűkűlet miatt. Engem nem zavar, pisilés is könnyebb meg a hokizás is. Ha a nőnek meg nem tetszik, akkor az nem is szeret téged. :D
9/13 anonim válasza:
Szerintem se zavar senkit. Engem sem, pedig 13 évesen metéltek, mivel túlnőtt a péniszem és a fitymám meg nem követte. Visszahúzhatatlanul meg nem jó maradni több okból. Sajnos a műtét után megtudták az osztálytársak is. Nem is a fiuktol kapott kisebb oltások zavartak, hanem a lányok. Mindenképpen meg akarták nézni, addig nem hagytak élni XD.
10/13 anonim válasza:
Nem tudom, kinek van ekkora önbizalma, hogy azt mondja, hogy a kiszáradt makk HÜLYESÉG, de szívesen találkozok vele és megmutatom, ha van hozzá gyomra
A körülmetélés a legundorítóbb dolog, amit velem valaha elkövettek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!