Hogy segítsek neki bármiben, ha nem hagyja?
Akkor ne segíts. Én is szívesen segítenék, de mivel általában úgyis belepfáznak, h csinálom, már meg sem kérdezem. Minek akarja, h segítsek, ha úgyis csak a hibát keresi mindenben?
Hagyd a fenébe, próbáld nem felkapni a vizet, v ülj le vele ezt megbeszélni - nyugodtan. :)
Egy ideig az én anyukám is ilyen volt velem, bár ő pedig mindig azzal jött, hogy mindig csak akkor csinálok meg valamit ha megkér és nem pedig magamtól, és hogy biztos vak vagyok, mert nem veszem észre a dolgokat.. :/
Szerintem próbálj meg magadtól megcsinálni valamit, esetleg akkor amikor nincs éppen otthon és nem tud beleszólni, hogy mit hogyan csinálj. :) De legyél alapos, és ha látni fogja, hogy ügyesen megcsinálod, akkor szerintem következőre már hagyni fogja.Ja és bocsi hogy ezt mondom, de nem lehet, hogy te sem nagy kedvvel csinálod meg, amire megkér? Hanem ilyen sajnálkozó arccal hogy fúú minek kérsz meg ilyenekre, ha eddig nem kellett?! -.- Mert ha ilyen vagy akkor persze, hogy begurul és ilyeneket mond.. :/
Esetleg, ha nem tudsz egyedül maradni, akkor pedig kérd meg, hogy mutassa meg neked, hogy mit hogyan kell, te sem tudhatsz mindent egyből és ezt ő is tudhatná! :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!