Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki az, aki magányosnak érzi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki az, aki magányosnak érzi most magát?

Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok, és úgy érzem teljesen egyedül vagyok a világban.Barátaim nem nagyon vannak, pedig próbáltam barátkozni az egyetemen (talán túl görcsösen is), de mégsem sikerült, úgy érzem kiközösítettek, pedig soha senkit nem bántottam, és vitába se kerültem senkivel. Barátom sose volt még, ami egyre nyomasztóbb. Szerintem átlagos külsejű vagyok,de elég nagy önbizalomhiányom van, tudom, hogy baj, de csak akkor tudnám leküzdeni ezt is, ha végre lenne már egy fiúm. Most hogy beköszöntött a nyár, nincs semmi dolgom, nagyon rám tört a magány. Harmadik napja ülök egyedül a szobámban és nincs senkim akit felhívhatnék. Tudom, hogy ez az én hibám, csak azt nem tudom mit kellene másképp csinálnom. Egyre inkább belemerülök az önsajnálatba és kétségbeesetté válok. Ha valaki hasonlóan érez vagy érzett talán leírhatná a történetét és segítene.
2011. júl. 11. 19:12
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok ezzel. 16/L
2011. júl. 11. 19:17
 2/14 anonim ***** válasza:

Hova valósi vagy?

egy lány

2011. júl. 11. 19:18
 3/14 A kérdező kommentje:
budapesti vagyok
2011. júl. 11. 19:19
 4/14 anonim ***** válasza:
Szia, ha van kedved ismerkedni küldj egy levelet :)
2011. júl. 11. 19:21
 5/14 anonim ***** válasza:

Hát te tuti :\ :D

Aki nagyon unatkozik és gondolja dumálhatunk msnen, mer unatkozni én is unatkozom perfekt lelkisegély vagyok :D (vagynem, majd kiderül)

(am 18/f)

2011. júl. 11. 19:21
 6/14 anonim ***** válasza:
Második vagyok. Írtam privátot:)
2011. júl. 11. 19:26
 7/14 anonim ***** válasza:
ha nekem küldted, akkor nemlátom (akiolyansokatirt)
2011. júl. 11. 19:29
 8/14 anonim ***** válasza:
-.-ne reménykedj. A kérdezőnek írtam.
2011. júl. 11. 19:31
 9/14 anonim ***** válasza:
ófaszom :(
2011. júl. 11. 19:32
 10/14 anonim ***** válasza:
pedig úúúgy reménykedtem elnemhinnéd
2011. júl. 11. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!