Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mással is volt már úgy, h...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mással is volt már úgy, h nagyon magányosnak érzi magát, mert nincs barátja?

Figyelt kérdés

Úgyértem, persze vannak barátőimm meg minden. velük szoktam is találkozni. De néha sőt többször olyan jó lenne valaki. Sokan mondják, h ráérek még meg nemtom..de mégis

15/L

2009. júl. 15. 08:29
 1/10 anonim ***** válasza:
Persze hogy ráérsz még, de ha hiányzik egy fiú barát, akkor ismerkedj. Nyilvánvaló, hogy korodnál fogva, ha éretten gondolkodsz, akkor nem fogsz ágyba rohanni senkivel, de mivel nő vagy, természetes hogy hiányzik valami plussz, amit a barátnők nem pótolnak.
2009. júl. 15. 08:40
 2/10 anonim ***** válasza:

Igen velem is ez van hogy jó lenne egy barátnő.

18F

2009. júl. 15. 08:41
 3/10 anonim ***** válasza:
Ráérsz tényleg!
2009. júl. 15. 09:13
 4/10 anonim ***** válasza:
én kb 19-20 éves koromba keztem ezt érezni, de azt mondtam majd egyszer megtalálok egy olyan lányt, ak ihozzámvaló. most 21 évesen már borzalmasan hiányzik egy lánya, kivel tudnék beszélgetni, csavarogni, stb...
2009. júl. 15. 10:15
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
én is ezt érzem 16évesen.. kell akit szerethetek és viszont szeret... ilyet eddig sajnos nem találtam. :S ha találtam is.. akkor biztos hogy vmi baj volt vele.. vol barátnője, vagy nem lehetett rajta kiigazodni.. szóval nehéz ez.
2009. júl. 15. 10:30
 6/10 A kérdező kommentje:
Oké. Köszi a válaszokat!
2009. júl. 15. 13:53
 7/10 anonim ***** válasza:

Igen tényleg ráérsz....de valóban szüksége van az embernek társra, társas lények vagyunk.

Az is igaz, hogy nagyon nehéz ismerkedni és kapcsolatot kialakítani az ellenkező nemmel.

Jó ha vannak barátnőid de az mégsem pótolja a társat.

Sajnos aki nincs hasonló helyzetben vagy nem volt nehezen tudja átérezni amin Te keresztül mész.

Kívánom találd meg azt a társat aki értékel és szeret!

Esetleg megpróbálhatnád az internetes társkereső oldalakat , hallottam akinek ez pozitívan bejött!

2009. júl. 15. 14:26
 8/10 A kérdező kommentje:
Rendben. Csak ottis sok aki nem az akinek látszik
2009. júl. 15. 16:28
 9/10 anonim ***** válasza:

Ebben igazad van, de mi van ha mégis bejönne, mert egy őszinte ember kezdeményezne, ha nem próbálod ki akkor nem tudod meg.

Kérheted,hogy írjon privátba és ha leveleztek, ismerkedtek abból sok minden kiderülhet..... ha pedig találkozol valakivel 1-szer és nem szimpatikus semmi kötelezettséged nincs arra nézve hogy utána is találkozz vele.

2009. júl. 15. 17:11
 10/10 A kérdező kommentje:
ebben is van igazság
2009. aug. 22. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!