Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mással is volt már úgy, h nagyon magányosnak érzi magát, mert nincs barátja?
Úgyértem, persze vannak barátőimm meg minden. velük szoktam is találkozni. De néha sőt többször olyan jó lenne valaki. Sokan mondják, h ráérek még meg nemtom..de mégis
15/L
Igen velem is ez van hogy jó lenne egy barátnő.
18F
Igen tényleg ráérsz....de valóban szüksége van az embernek társra, társas lények vagyunk.
Az is igaz, hogy nagyon nehéz ismerkedni és kapcsolatot kialakítani az ellenkező nemmel.
Jó ha vannak barátnőid de az mégsem pótolja a társat.
Sajnos aki nincs hasonló helyzetben vagy nem volt nehezen tudja átérezni amin Te keresztül mész.
Kívánom találd meg azt a társat aki értékel és szeret!
Esetleg megpróbálhatnád az internetes társkereső oldalakat , hallottam akinek ez pozitívan bejött!
Ebben igazad van, de mi van ha mégis bejönne, mert egy őszinte ember kezdeményezne, ha nem próbálod ki akkor nem tudod meg.
Kérheted,hogy írjon privátba és ha leveleztek, ismerkedtek abból sok minden kiderülhet..... ha pedig találkozol valakivel 1-szer és nem szimpatikus semmi kötelezettséged nincs arra nézve hogy utána is találkozz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!