Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ki érzi jelen pillanatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki érzi jelen pillanatban nagyon magányosnak magát?

Figyelt kérdés

Konkretizálva a kérdésemet: elsősorban azokhoz szól a kérdésem, akik a 30-as éveik elején vannak, és -hozzám hasonlóan - minden igyekezetük ellenére még nem találtak maguknak párt.

Az az érzésem sokszor, hogy csak én vagyok ilyen, hogy nem sikerült senkivel összejönnöm ennyi idős létemre.

Ha van valaki hasonló helyzetben, attól azt szeretném kérdezni, hogy hogyan tudja "kezelni" a magányt?

Nálam a munka vagy éppen a kikapcsolódás, szórakozás sem mindig tudja erről a témáról elvonni a figyelmet, ilyenkor is előfordul, hogy "agyalok", egyáltalán hogyan lesz a jövőm, ki lehet-e bírni egyedül egy életen át, ha tényleg semmi nem jön össze.

Az embernek sok mindent ki kell bírni egy életen át, pl. egy rossz főnököt, stb. de van ez az egy dolog, a párkapcsolat, melynek hiányán úgy érzem, nehezen tudok felülkerekedni. Igaznak tartom a mondást, hogy az ember társas lénynek született, és nem jó egyedül lennie.

Kort, nemet írjatok, légy szíves.

32/F

2010. ápr. 10. 07:58
 1/5 anonim ***** válasza:

Höh. Hát én nyáron leszek 30, de hasonló cipőben járok, azaz párkapcsolat abszolút off.

A különbség annyi, hogy ezt én választottam, ilyen a mentalitásom, lehet, hogy csak szeretek független lenni, nem szeretem az elszámoltatást, nem nőtt be a fejem lágya, vagy nem vagyok családcentrikus, nemtudom, de tény, hogy a konkrét (hős szerelmes, nyálas, összeköltözős) párkapcsolatoktól elhatárolódok. Az egyedüllétet (ami ritkán van, mert mindig vannak körülöttem), inkább "szabadságnak" tartom, mint magánynak.

Szerintem ne agyalj azon, hogy mi lesz, ha soha semmi nem jön össze, inkább tegyél valamit érte, hogy összejöjjön - ha már ennyire akarod.

29/F

2010. ápr. 10. 08:16
 2/5 anonim ***** válasza:

Hasonloan érzek mint te..valahol mindenkinek van párja...

ajo dolgokra várni kell:)hiszem hogy igy van..

és nem szabad feladni

lehet tul konzervativ vagy..vagy nagyon görcsölsz ezen,

ha eljön az ideje neked lesz virágzó kapcsolatod és elönt majd a szerelem:)

hmm..bárcsak magamat is tudnám igy nyugtatni..

igaz nem vagyok még 30as de nekem sem akad egy normális pasas...vonzom az idiotákat..de hátha egyszer rám is rám talál a nagy ö

:))21/L

2010. ápr. 10. 08:32
 3/5 anonim ***** válasza:

Én párkapcsolatban élek, mégis magányosnak érzem magam.Hidd el,jobb egyedül ,mint egy rossz párkapcsolatban,csak én félek lépni.Nekem itt a tanulás,ami elvonja a figyelmem,meg imádok olvasni,de a lelkem mélyén nagyon egyedül vagyok.

21l

2010. ápr. 10. 11:16
 4/5 anonim ***** válasza:

Szintén zenész. Amit ajánlok (mivel nem lehet állandóan a barátok nyakán lógni, pláne, ha rajtad kívül mindenkinek van párja...) :

sok-sok film,

kéthetente futás (nem szokik hozzá az izomzatod, ezért az izomlázzal járó fájdalom 2-3 napra is leköti a figyelmet) esténként mértékkel alkohol (csak vmi könnyűt...),

munka után sétálj egy kicsit vmi forgalmas, zsúfolt helyen (olyan, mintha velük sétálnál :)

csillogó kirakatok,

háziállat,

állandó takarítás, főzés,

és közben győzködd magad, (nem baj, h nem igaz) hogy azért vagy egyedül, mert TE ezt akarod (viszonylag rövid idő alatt bekúszik a tudatalattiba).

Kicsit betegen hangzik így visszaolvasva, de nekem segített :) Persze boldog így sem vagyok, de így könnyebb.

27/L

2010. ápr. 10. 12:24
 5/5 anonim ***** válasza:

Én sokkal fiatalabb vagyok nálad de nekem se úgy alakulnak a dolgok ahogy szeretném, aki tetszik azt már el is happolták előlem mire észbe kapok vagy pont nem jövök be neki. Egyenlőre arra koncentrálok hogy ha elvégzem a sulit akkor legyen munkám.

19/F

2010. ápr. 10. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!