Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi legyen a lánnyal, mit csináljak?
20 éves vagyok, megismerkedtem közös ismerős által egy házibuliban egy 18 éves lánnyal. Akkor a buli után írt egy SMS-t, hogy szeretne még találkozni velem, és jobban megismerni. Innentől kezdve ahova ez a társaság elment, hívtuk őt is. A csaj külsőre bejön nekem, viszont komoly kapcsolatot nem tudnék elképzelni vele. Nem tudom miért.
Tegnap házibuliban voltunk szintén ezzel a társasággal, és eléggé "jóba" lettünk. Együtt aludtunk, tapi volt, meg csók, de nem nyelves. Azt egyszerűen nem bírtam kifacsarni belőle. Rengetegszer megpróbáltam, magamhoz képest én is meglepődtem, hogy ennyire kitettem magamért, mert ilyen sokszor nem szoktam próbálkozni, de nem. Már 4 erogén zónáját megtaláltam, de mikor elkezdett pihegni, nyöszörögni, felizgulni, mindig leállított, hogy "Nem szabad!" Viszont azt mondta, úgy érzi kezd megindulni benne valami érzelem irántam.
Tudni kell, hogy az utolsó kapcsolatában történtek brutális dolgok, és eléggé elvesztette a bizalmát a fiúkban.
A lényeg, hogy tetszik a lány, viszont komoly kapcsolatot nem tudok elképzelni vele, ilyen szexkapcsolat (ami szerintem a legideálisabb lenne, és rengeteg ismerősömnél működik) nem jöhet szóba, mert egyből elkezdené, hogy őt megint becsapták, és kihasználták. Nem tudom, mi legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!